Dzīvās lelles jeb bērni, kas pārāk agri ierauti pieaugušo pasaulē! FOTO

1

Skaistuma konkursi – tas ir visneobjektīvākais un negodīgākais pasākums, ko jūs varat iedomāties. Nē, nopietni, pat ja mēs iedomājamies pilnīgi godīgu žūriju bez zemūdens akmeņiem, joprojām uzvarētāji ir tikai tie, kas ir vairāk iepatikušies žūrijai, bet ne vienmēr citiem cilvēkiem. Bet konkursu “Miss Universe” vispār gribas vērtēt kā netaisnīgu, jo tajā uzvaras laurus plūkušas vienīgi pārstāves no planētas Zeme.

Metot jokus malā, var apgalvot, ka pieaugušo skaistuma konkursi- tas nav nekas slikts. Pašas meitenes izdara brīvprātīgu lēmumu par piedalīšanos. Bet skaistuma konkursi bērniem- tas ir pavisam cits stāsts. Bieži vien bērni cieš tikai vecāku ambīciju dēļ. Apskatot šo rakstu līdz galam, jūs sapratīsiet, kāpēc prātā nāk vārds “ciešanas”.

Meitenes no visas pasaules piedalās skaistuma konkursos. Bet otra puse šim notikumam reizēm ir biedējoša. Daudzas stundas grima uzklāšanai, mākslīgi mati, skropstas, iedegums, zobu balināšana- tas nepadara bērnus laimīgākus un reizēm traumē bērnu trauslo psihi.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos bildes!

Pievienot komentāru