Vai zināji, kam domāts melnais cilindrs uz datora lādētāja?

1

Vai jūs kādreiz esat ievērojuši nelielu cilindru uz elektroapgādes kabeļa jūsu klēpjdatoram? Ja vēl ne, apskaties uz jebkuru portatīvā datora kabeli. Uz kabeļa, pavisam netālu no gala, ko pievieno pašam datoram, ir neliela plastmasas muciņa.

Šī mistiskā muciņa mulsina daudzus prātus, tāpēc meklējām atbildi, kas tā īsti ir! Atbilde uz šo mīklu mums šķita ļoti interesanta, tāpēc dalīsimies jaunajā informācijā arī ar jums.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos bildes!

COMMENTS

  • <cite class="fn">haralds elceris</cite>

    AF filtrs neitralizē ne troksni, KURŠ var rasties no elektrības kabeļa, bet iespējamos rādiotraucējumus, kuri var rezultēties kā troksnis uztverošā iekārtā. AF ļepezdroniskas izpratnē ne 20 kHz, bet ļoti augsta frekvence.

  • <cite class="fn">Jānis Pupiņš</cite>

    kur dabūt tādu plāksni apmēram 30x10cm lai varētu ielikt pastiprinātājam starp barokli jo baroklis ietekmē pastiprinātāju ar magnētisko lauku

  • <cite class="fn">Oskars Petrovskis</cite>

    manam gan tāda nav!!!

  • <cite class="fn">AIVARS ZABLACKIS</cite>

    Nu šausmīgi interesanti, no brīnumiem pilnīgi piečurāju biksi….

  • <cite class="fn">Michael Oconnor</cite>

    da zajebal jus pidari, kautko ieliek, bet neka parsteidzosa nemaz nav, te tik uzpish tadu virsrakstu lai visi doma un te iet lasit, nevar normali ielikt draugos, ne bla, jaspiez te uz kadas adreses un jaaver jaunaa cilnee vala un jaskatas, ble pidari, pisat riiiisus .

Pievienot komentāru