Empātija. Ko īsti nozīmē šis jēdziens un kā palīdz vai traucē dzīvot?

Foto – Pixabay

Empātija zināma arī kā īpaši asa jušanas spēja. Ar empātiju apveltīts cilvēks spēj fi ziski pieslēgties kāda cilvēka vai vietas emocionālajai pieredzei. Šādi cilvēki sajūt attieksmes, emocijas un dažkārt arī fiziskas kaites.

Tiek uzskatīts, ka empātiskie cilvēki sajūt personu auru vibrācijas un stāvokli. Aura ir dabiski pastāvošs enerģijas lauks, kas aptver jebkuru dzīvu būtni. Tas ir ieraugāms, sajūtams un pat nofotografējams. Katra aura ir unikāla, un tā atstāj pēdas aiz sevis, lai kur jūs dotos.

VAIRĀK LASI ELENAS DUGANAS GRĀMATĀ “DABISKĀ MAĢIJA”

Aura patiesībā spēj aizkavēties ap priekšmetiem vai arī vietās, kur tā bijusi, un šī paliekošā enerģija ir tā, ko empātisks cilvēks sajūt un intuitīvi uztver. Te būtu jāpiebilst, ka spēju “nolasīt” priekšmetus sauc par psihometriju.

Psihometrijas procesā empātisks cilvēks sajūt personas enerģiju, ko piesaista, piemēram, gredzens. Viņš nolasa šo informāciju ar pieskārienu un intuitīvi apjauš faktus par gredzena valkātāja (dzīva vai miruša) personību un dzīvi.

Viņš emocionālā līmenī sajūt, kas patiesībā ir (vai bija) šis cilvēks. Kā empātiska cilvēka gadījumā būtu sagaidāms, šī psihometriskā spēja ir cieši saistīta ar indivīda emocijām. Psihiskās empātiskās uztveres līmenis ķermenī ir saules pinums, un to saista ar attiecīgo čakru. Šajā ķermeņa apvidū ir sazarots nervu pinums, kas aptver vēderu kā sarežģīts tīklojums. Čakras punkts ir saistīts ar jūsu radošajām spējām un emocijām, un tieši tāpēc šajā centrā koncentrējas empātiska cilvēka spēks.

Empātisku cilvēku raksturo viņa izjūtas: kādas emocijas viņš uztver, un kādas jūtu nokrāsas viņš izdzīvo. Empātiskas personības var būt pārmēru jūtīgas pret nepazīstamu cilvēku pieskārieniem vai just nepatiku pret lielām ļaužu masām, senlaiku priekšmetiem vai tādām vietām kā slimnīca. Tāpēc viņiem ir jāiegūst “biezāka āda” un jāiemācās izslēgt pārāk spēcīgas atmiņas un izjūtas.

Šajā gadījumā es nerunāju kā cilvēks, kam trūkst līdzjūtības; pati piederu empātiskajai cilvēces daļai.

Tas var būt grūti, taču es iemācījos, kā noslēgt sevi emocijām un izveidot vairogu, lai apkārtējie, to atmiņas un emocijas ar savu spēku mani nemitīgi nepārmāktu.

LASI VAIRĀK: AR KO UNIKĀLA KATRĀ MĒNESĪ DZIMUSI SIEVIETE?

Empātiskam cilvēkam psihiska pašaizsardzība ir nepieciešamība. Veltiet laiku sevis stabilizēšanai un čakru “aizslēgšanai”, lai jums neuzbruktu citu negatīvisms un nelāgās vibrācijas.

Iztēlojieties, ka jūs sargā zilas gaismas vairogs. Esmu pārliecinājusies, ka arī roku sakrustošana uz krūtīm slēdz pieeju apkārtējo negatīvajām emocijām. Šis žests fi ziski aizsedz visus psihiskos receptorus, kas atrodas saules pinuma apvidū, un noslēdz tos pasaulei, efektīvi jūs aizsargājot.

Cits momentāns risinājums, jūtot, ka jūs bombardē apkārtējo emocijas, ir nomazgāt rokas; uz rokām tekošs auksts ūdens pārraus sasieto emocionālo saiti. Gluži vienkārši atvainojieties un dodieties uz vannas istabu. Tas dos jums iespēju attālināties no smagas situācijas vai cilvēka, kura vibrācijas jūs pārmāc. Kad esat fi ziski atkāpušies, atgūstiet stabilitāti un tad nomazgājiet rokas. Tas ir ātri, gudri un ļoti efektīvi.

LASI VAIRĀK: TAVS PSIHOTIPS PĒC PLAUKSTAS

Maģijas sfērā empātiskiem cilvēkiem ir iekšējs drošības tīkls, kas neļauj viņiem pat apsvērt negatīvu darbību veikšanu. Kāpēc? Tālab, ka tiem ir viegli izprast, ko jutīs tas, pret ko būtu vērsta manipulatīva maģija.

Empātija var jums palīdzēt veikt maģijas aktu cita labā. Jūsu emocijas ir pieskaņotas otram cilvēkam, un tas var krietni palīdzēt, veicot maģijas darbības, piemēram, dziedināšanas rituālu.

Empātiska cilvēka maģijas darbības arvien vada tā emocijas un līdzcietība. Tālab, ja empātija ir jūsu stiprā puse, ļaujiet tai uzplaukt un jūsu jūtām — vadīt jūs spēcīgas, skaistas, līdzjūtīgas un ētiskas maģijas ceļā.

Pievienot komentāru