Eta Akvarīdu zvaigžņu lietus 6. un 7. maijā. Kā tas ietekmēs mūsu dzīvi?

Zvaigžņu lietus ir viena no skaistākajām astronomiskajām parādībām. Izrādās, ka zvaigžņu lietum ir arī slepenā puse – astroloģiska, jo tas ļoti ietekmē cilvēku dzīvi. Eksperti pastāstījuši, kāda ir Eta Akvarīdu ietekme.

Zvaigžņu lietus īpatnības

Eta Akvarīdas ir ļoti spilgta plūsma, jo Haleja komētas daļiņu ātrums Zemes atmosfērā ir ļoti augsts – līdz 66 kilometriem sekundē. Spilgtums nav vienīgā to īpašā iezīme.

Novērot šo meteorītu plūsmu vienmēr ir patīkami, jo tā ir ļoti izteikta un labi redzama. Ja mērķis ir redzēt krītošo zvaigzni, tad pacietīgi cilvēki to noteikti sagaidīs.

Eta Akvarīdu ietekme uz mūsu dzīvi

Eta Ekvarīdas ir aktīvas no 19. -20. aprīļa līdz 28. maijam. Šīs spēcīgās meteorītu plūsmas ietekme uz cilvēkiem ir ļoti jūtama, bet tikai maksimālās aktivitātes dienās. Tieši 6. un 7. maijā krītošo zvaigžņu skaits ir aptuveni 60 meteori stundā.

Pārsvarā labvēlīgā ietekme ir saistīta ar to, ka plūsmas radiants atrodas Ūdensvīra zvaigznājā. 6. un 7. datumā daudzi cilvēki saņems spēcīgu ticības pieplūdumu sevī, radošo iedvesmu. Gribēsies nodarboties ar jaunām lietām, slinkums un apātija pazudīs.

Lielākoties panākumi aplaimos cilvēkus, kuri vēlas palielināt savus ienākumus un kļūt veiksmīgāki
finanšu jomā, bet Eta Akvarīdas arī palīdzēs gūt panākumus mīlas jomā. Ar to palīdzību 6. un 7. maijā daudzi no mums varēs sastapt patīkamus cilvēkus. Vissvarīgākais būs vieglāk atdalīt pozitīvi noskaņotos cilvēkus no negatīvajiem.

Tās ir ļoti labvēlīgas dienas, lai izdarītu dārgus pirkumus. Var iegādāties visu, sākot no apģērba un beidzot ar nekustamo īpašumu. Galvenais ir precīzi zināt pirkuma mērķi.

Eta Akvarīdas ir ar Haleja komētu saistīta meteoru plūsma. Plūsmas radiants atrodas Ūdensvīra zvaigznājā blakus zvaigznei Eta Aquarii. Vislabāk to novērot pirms rītausmas, attālāk no pilsētu ugunīm.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Uzmanies! Piecas bīstamākās dienas MAIJĀ

Astroprognoze MAIJAM. Kā veiksies naudas lietās, stāsta Marina Skadi

COMMENTS

Pievienot komentāru