Uzmanies! Piecas bīstamākās dienas MAIJĀ

Ne vienmēr viss mūsu dzīvē notiek tā, kā plānojam. Piecu visbīstamāko dienu laikā iecerēto plānu izjukšana un problēmu rašanās būs visaugstākā.

Astrologi pastāstījuši, kāpēc tā notiks un kā tikt galā ar ķibelēm.

9. maijs — Veneras pāreja uz Dvīņu zīmi

Venera Dvīņos jūtas diezgan slikti. Tā ir vējaina un zināmā mērā neprognozējama zīme, kas nedaudz samazina Veneras pozitīvo aktivitāti. Šo dienu var neattiecināt uz bīstamajām dienām, bet par nelabvēlīgu to var uzskatīt absolūti precīzi. Problēma ir enerģijas pārrāvumā, jo Vērsī šī planēta ir maksimāli stipra, bet Svīņos tā zaudē aptuveni pusi no pozitīvajām īpašībām. Tā būs neprognozējama diena.

23. maijs — retrogrāda Saturna sākums

Saturns 23. maijā sāk savu pretējo kustību, kas paaugstinās toksisko cilvēku aktivitāti. Tas turpināsies līdz 11. oktobrim, bet 23. maijā jābūt maksimāli uzmanīgiem, lai sazinātos ar tiem, kuri jums nepatīk. Šī planēta arī mēģinās piespiest jūs aizmirst par savām galvenajām prioritātēm, nomainot kustības virzienu. Neklausies šajā dienā intuīcijā un sirds balsī!

26. maijs — Mēness aptumsums un supermēness

Tā būs visbīstamākā maija diena un varbūt visbīstamākā diena šajā pavasarī. 26. maijā notiks pilnmēness aptumsums Strēlnieka zīmē. Tas padarīs lielāko daļu cilvēku ļoti nervozu, ļaunprātīgu un kašķīgu. Šajā dienā eksperti iesaka nepavadīt laiku pie stūres un neceļot.

Ļoti bīstamu šo dienu padarīs to, ka mēness pietuvosies zemei maksimāli tuvā attālumā. Tas nozīmē, ka aptumsuma negatīvā ietekme palielināsies par 15 – 20%. 26. maijā labāk neveikt pirkumus un necīnīties par jaunām lietām. Riski un avantūras noved pie fiasko.

29. maijs — Veneras un Merkura savienojums

Veneras un Merkura kārtējais savienojums notiks 29. maijā. Šoreiz planētas satiksies Dvīņu zīmē. Tā būs krāpšanas, izlikšanās, negatīvu emociju diena. Astrologi iesaka 29. maijā neiegremdēties nepatīkamās atmiņās, nenodarboties ar pašanalīzi un paškritiku.

Šajā dienā var viegli zaudēt draugus, vilties iemīļotajā cilvēkā. Novērtējiet vilšanos un nepatīkamus notikumus kā Visuma mēģinājumu sniegt palīdzību. Vēl sliktāk būs, ja tādā dienā kā šis nenotiek nekas.

30. maijs — retrogrādā Merkura sākums

Tā būs Merkura otrā retrogradā kustība 2021. gadā. 30. maijs ir bīstama diena, jo tā ir pirmā diena, kad notiek planētu kustības maiņa. Šajā dienā var sagaidīt nepatīkamas pārmaiņas finanšu jomā. Planētas negatīvā ietekme būs maksimāla, jo Merkurs šajā brīdī atradīsies sev labvēlīgākajā zīmē – Dvīņos. Daudziem cilvēkiem šajā dienā zudīs spēki, pasliktināsies atmiņa un uzmanība. Būs ļoti grūti veikt pat visierastāko darbu. Centieties nepieļaut kļūdas!

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Gādīgākās un mīlošākās horoskopa zīmes. Kuras tās ir?

Horoskopa zīmju saderības TABULA. Atrodi sevi un mīļoto!

COMMENTS

Pievienot komentāru