Februāra karstās naktis. Attiecību horoskops visām zodiaka zīmēm

Kādas būs februāris attiecību jomā, jau tagad prognozē astrologi, izceļot dažas horoskopa zīmes, kurām beidzamais ziemas mēnesis būs īpaši romantisks.

Auns

Zvaigznes jums prognozē ļoti karstu nakti 11. februārī. Tieši šajā dienā jūs varēsiet īstenot savas visdrosmīgākās vēlmes.
Vērsis
Jūs esat “veidots” no divām lietām, kas jūs rauj uz pusēm – karjera un romantika. Mēneša pirmajā pusē jūs cietīsiet no neatbildētām jūtām, bet februāra beigās jūs nomierināsieties un jūsu mīlas lietas nokārtosies.

Dvīņi

Februāra galvenais noteikums: “Mazāk fantāziju, vairāk realitātes.” Iepazīstieties ar jauniem cilvēkiem, dodieties uz randiņiem, izmēģiniet kaut ko jaunu. Bet nav jābēdājas, ja kaut kas neizdodas.

Vēzis
Jūs apvienojat dažas labas īpašības – kvēls mīļākais, uzticams draugs un lojāls partneris. Visas šīs īpašības novērtēs jūsu otrā puse.

Lauva

Jūs jau sen gribat ievilkt kādu cilvēku savā gultā. Tātad nejauša tikšanās ar viņu garantē jums neaizmirstamu kaisli. Jūsu attiecību virsotne būs 18. februāris. Šī diena jums būs visjutekliskākā.

Jaunava

Kopumā februāris jums būs nelabvēlīgs mēnesis romantiskām attiecībām. Bet jau 27. datumā viss var mainīties.

Svari

11. februārī jūs gaida visspilgtākā diena. Aizmirstiet visus aizspriedumus un dodieties pretī jūtām. Pirmajā randiņā piedzīvotais jums sagādās daudz prieka. Bet 18. februārī jums ir jākoncentrējas un jākļūst līdzsvarotam.

Skorpions

Jums šis mēnesis būs eksperimentu periods. Lūdzu, mēģiniet reģistrēties tīmekļa vietnēs. Lūdzu, sazinieties ar cilvēkiem. Un pat randiņš pa telefonu vai video zvans dos vairāk enerģijas.

Strēlnieks

Jums jābeidz “medīt” iecerētais. Mēģiniet atklāt jaunas robežas. Jūs satiksiet kādu, kurš jums parādīs citu mīlestību.
Mežāzis

Jums vajadzētu pievērst uzmanību sev, savai veselībai, jūtām, emocijām. Mīliet sevi. Nav vērts ķerties pie pirmā kandidāta, lai nebūtu viens. Nopietnas attiecības sāciet meklēt no 18. februāra.

Ūdensvīrs

Jums jāatceras, ka attiecības ir šūpoles. Šodien tā, bet rīt – citādi. Novērtējiet sevi un novērtējiet savu laiku.

Zivis

Mēneša pirmā puse noritēs klusi un mierīgi, bet jau no 18. februāra jūsu mīlas lietas lidos augšup.

LASI ARĪ ŠOS HOROSKOPUS!

Veiksmes horoskops FEBRUĀRIM. Kuras zodiaka zīmes gaida vareni panākumi?

Trīs zodiaka zīmēm 2021. gads būs brīnumains laiks. Tamāras Globas horoskops

2021. gada devīze katrai horoskopa zīmei. Uzzini savējo!

Pievienot komentāru