2021. gada devīze katrai horoskopa zīmei. Uzzini savējo!

Astrologi atklājuši, ar kādu devīzi 2021. gads būtu jādzīvo katrai horoskopa zīmei, lai viss iecerētos izdotos un panākumi neizpaliktu.

Auns

“Neradi sev problēmas.” Šis devīze noderēs impulsīvajiem Auniem, kuri mēdz vispirms kaut ko paveikt vai pateikt, bet tikai pēc tam domāt par notiekošo. Baltais Vērsis nepieņem impulsivitāti, kas tikai traucē, un Aunam jāiemācās novadīt enerģiju mierīgā gultnē, kā arī domāt par vārdiem un rīcību, pirms kaut ko pateikt vai darīt.

Vērsis

“Mans nams – mana pils.” Astrologi prognozē Vērsim piesātinātu gadu, kad enerģija un spēki būs jātērē ar pilnu jaudu. Lai pilnvērtīgi atpūstos, uzlādētos ar pozitīvām emocijām un atjaunotu dzīves spēkus, Vērsim jāiekārto dzīvoklī vai mājā omulīga vieta. Komforts dzimtajās sienās ir panākumu ķīla, bet tīrības un kārtības uzturēšana palīdzēs sakopot domas.

Dvīņi

“Uguns deg, kamēr to kurina.” Dvīņiem jaunajā 2021. gadā astrologi sašaurinās tās aktivitātēs, kas robežojas ar pārgurumu. Kamēr spēki būs, Dvīņiem viss ir pa plecam, tāpēc ir svarīgi uzturēt iekšējo ugunskuru, palīdzot sev atjaunoties un iemācīties pasargāties no negatīvām lietām.

Vēzis

“Katram savs krekls tuvāks.” Vēzim 2021. gadā būs jāiemācās domāt par sevi, nevis par svešām problēmām. Astrologi iesaka Vēzim parūpēties par savu labklājību un labsajūtu, kā arī ļaut sev teikt “nē” tiem cilvēkiem, kuri atkal un atkal cenšas manipulēt un spēlēt uz Vēža emocijām. Jaunajā gadā viss būs jauns, ja iemīlēsies, un pirmām kārtām ievērosi savas intereses.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Biznesa un karjeras horoskops 2021. gadam. + Vēl pieci horoskopi jaunajam gadam!

Horoskops sievietēm 2021. gadam. Dāmas, ko jums sola zvaigznes?

Lauva

“Skaistums atkarīgs no tā vērotāja.” Lauvām 2021. gadā jāsaprot, ka cilvēkus jāvērtē nevis pēc ārienes, bet gan rīcības. Jādzīvo laimīgi, nekoncentrējoties uz nepatīkamiem sīkumiem. Astrologi iesaka Lauvām atstāt aizkaitinājumu un dusmas aiz muguras, lai katru dienu sagaidītu ar smaidu un piesaistītu tikai labus notikumus un labus cilvēkus. Nervozitāte un steiga ir jāaizstāj ar prasmi gaidīt, klausīties un plānot.

Jaunava

“Ja neesi pārliecināts, nesāc.” Jaunajā, 2021. gadā, būs jāpārliecinās par saviem spēkiem. Šis gads būs atbildīgs un ienesīgs, bet tikai ar nopietnu pieeju lietām.

Svari

“Brīdināts, tātad apbruņots.” Svariem 2021. gadā jāiemācās ticēt sev un uzticēties priekšnojautām. Daudzi notikumi kļūs saprotamāki, ja tos aplūkosim no dažādām perspektīvām. Uzmanība pret detaļām arī palīdzēs, bet ar padomniekiem astrologi iesaka būt uzmanīgākiem. Nepārbaudīta informācija var tikai kaitēt, tāpēc ir jāuzticas faktiem, nevis jāsniedz viedokļi.

Skorpions

“Vairāk darbu, mazāk vārdu.” Skorpioni 2021. gadā atklās jaunas perspektīvas, bet, lai nepalaistu garām savu laimi, nāksies smagi strādāt. Astrologi iesaka Skorpioniem neaizmirst par atpūtu, bet ne pārāk ilgi. Toties vajadzētu izmantot pārbaudītas enerģijas un spēku atjaunošanas metodes. Nav vērts stāstīt visiem par saviem plāniem.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Mīlestība un attiecības 2021. gadā. Kuru gaida satikšanās, kuru – šķiršanās?

Numeroloģiskais horoskops 2021. gadam. Kurās jomās gaida veiksme?

Strēlnieks

“Kā kuģi nosauc, tā tas peld.” Strēlnieks var nesatraukties par savu nākotni, ja ar optimismu sāks katru dienu. Astrologi iesaka ticēt sev, lai dzīvē piesaistītu pārmaiņas. Tiem, kuri cīnās pret nepatikšanām un apspiež sliktu noskaņojumu, Baltais Vērsis nepalīdz. Tas nozīmē, ka jāiemācās pārvērst negatīvās domas pozitīvā domāšanā.

Mežāzis

“Kurš tad, ja ne es.” 2021. gadā Mežāzim būs nepieciešama spēja patstāvīgi risināt problēmas, nesūdzoties par apkārtējiem grūtībām. Panākt vēlamo palīdzēs pozitīvas domas un prasme piesaistīt vajadzīgos cilvēkus, pateicoties aktivitātei un atjautībai. Neskatoties uz to, ka gan Mežāzis, gan Vērsis, jaunais gada patrons, ir samērā konservatīvi, bez jaunas pieejas neiztikt – tā būtiski atvielos dzīvi.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Naudas horoskops 2021. gadam. Kuras horoskopa zīmes peldēsies naudā, kurām nāksies savilkt jostu?

Trīs horoskopa zīmes, kurām 2021. gads var kļūt liktenīgs. + Horoskopi arī pārējiem!

Ūdensvīrs

“Naudai patīk, ka to skaita.” 2021. gadā Ūdensvīram izdosies sakārtot finanšu plūsmas un nepalikt bez peļņas. Astrologi iesaka sākt no plānošanas, lai nepalaistu garām nozīmīgas detaļas un saglabātu uzmanību. Vērša aizbildnību saņems tie, kuri prot racionāli tērēt un ieguldīt naudu izaugsmē, nevis avantūrās, cerot uz mirkļa veiksmi.

Zivis
“Ceļu atradīs ejošais.” Zivīm ir jāsagatavojas tam, ka gads būs pilns ar notikumiem, un astrologi iesaka nestāvēt uz vietas, ja ir attīstības perspektīvas. 2021. gadā veiksme uzsmaidīs tiem, kuri neslēpj bailes, bet pārspēj barjeras ceļā uz laimīgu dzīvi un ar optimismu skatās uz savu nākotni. Tikt galā ar šaubām ir svarīgi, lai dzīvē piesaistītu nepieciešamo labklājību.

COMMENTS

Pievienot komentāru