FOTO: Soctīklos smejas par motorollera vadītāja ietērpu. Jūs tik paskatieties!

Instagram/Sadursme

Vērīgie satiksmes dalībnieki nedēļas nogalē pamanījuši kādu ļoti interesanti “noformētu” motorollera vadītāju.

Sievietei, kas sēdēja vadītājam aiz muguras, galvā bija ierasta aizsargķivere, bet paša vadītāja galvassega ir ļoti tālu no satiksmes noteikumos pieprasītās!

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 12 pie stūres alkohola reibumā sēdušies autovadītāji, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Latgalē un Rīgas reģionā svētdien pieķerts pa četriem dzērājšoferiem, Vidzemē trīs, Zemgalē viens, bet Kurzemē policisti nav apturējuši nevienu pie stūres reibumā sēdušos autovadītāju.

24 stundu laikā likumsargi uz Latvijas ceļiem noformējuši arī 186 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu – 55 – noformēti Vidzemē.

Aizvadītajā diennaktī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 427 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 58 satiksmes negadījumi, 12 avārijās cietuši kopskaitā 13 cilvēki, bet vienā ir bojāgājušais.

Pievienot komentāru