Horoskops JŪNIJAM. Kurām zodiaka zīmēm īpaši veiksies pirmajā vasaras mēnesī?

Astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kurām vasaras pirmajā mēnesī var izdoties atstāt visas nepatikšanas pagātnē un atšķirt pilnīgi jaunu lappusi savā dzīvē.

Pagātne var mocīt ilgi, bojājot noskaņojumu un traucējot doties uz priekšu. Bet vasara daudz ko mainīs uz labo pusi. Lasi, kurām horoskopa zīmēm, ļoti iespējams, izdosies sākt jaunu dzīvi!

Vēzis un Jaunava
Vēzim un Jaunavai ļoti grūti pārdzīvot šķiršanos, tā sagādā lielas sāpes un ciešanas. Viņi var pārdzīvot arī pat tuvu cilvēku neveiksmēm, tās traucē dzīvot mierīgi un veiksmīgi.

Eksperti apgalvo, ja jūnijā tas viss paliks pagātnē, un jūs beidzot varēsiet uzelpot.

Skorpions
Lai gan dzīvē viss notiek veiksmīgi, Skorpions uztraucas un pārdzīvo par katru nieku. Bet galvenokārt pārdzīvojumi atkarīgi no mīļotā cilvēka izturēšanās.

Skorpions daudz laika velta pašanalīzei un tāpēc bieži jūtas slikti. Beidz sevi mocīt par to, kas nav maināms.

Tev palīdzēs interesanta komunikācija ar citiem cilvēkiem. Un vasaras sākumā vari satikt arī jaunu mīlestību, ja tev tās pietrūkst.

Mežāzis
Mežāzis, iespējams, nesen piedzīvojis kādu sāpīgu šķiršanos. Nebēdājies, viss notiek tikai uz labu.
Pavisam drīz situācija kardināli mainīsies, un tu atradīsi savu otro pusīti un īstu mīlestību.

Arī darbā viss nokārtosies, priekšniecība tevi augstu novērtēs.

Svari
Arī Svariem vasara nesīs jaukas pārmaiņas. Tu kļūsi daudz pārliecinātāks par saviem spēkiem, varēsi sākt visu no sākuma, ja tas būs vajadzīgs.

Aizmirsīsi pagātnes kļūdas, būsi enerģijas un spēku pilns.

Svari ir ļoti jutīgi pret planētu ietekmi, tāpēc gadās dienas, kad gribas raudāt un žēloties. Šajos brīžos neko negribas darīt, tikai sēdēt un skumt. Astrologi iesaka mācīties dzīvot citādi, lai atbrīvotos no nomāktības bez iemesla.

Dvīņi un Zivis
Šīm divām zodiaka zīmēm arī bieži gribas pabēdāties un paraudāt, bet šādas domas jūnijā jādzen prom. Jūsu dzīvē taču viss ir vienkārši lieliski!

Iespējams, jūs esat vienkārši noguruši, tāpēc neatlieciet atvaļinājumu uz vēlāku laiku. Atpūta palīdzēs visu salikt pa plauktiņiem, kā arī noteikt pareizās prioritātes. Pēc labas atpūtas varēsi atgriezties pie darbiem ar svaigu galvu.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru