Fotogrāfijas no Madonnas 59 dzimšanas dienas nekavējoties izplatījās pa visu internetu. Un, lūk, kāpēc… FOTO

Ļoti iespējams, ka Madonna šobrīd ir slavenākā dziedātāja pasaulē. Un, lai gan viņai jau ir teju sešdesmit gadu, viņa joprojām ir lieliskā formā un nemaz negrasās atpūsties!

Bet populārās mūzikas karaliene ir ne tikai pirmās klases māksliniece, bet arī rūpīga māte. Un ar bērnu skaitu viņa panākusi Andželinu Džoliju – to viņai ir seši.

Tomēr pop dīvai bioloģisko bērnu ir tikai divi. Madonas pirmais bērns bija meita Lurdesa, kas dzimusi 1996. gadā. Meitenes tēvs ir Kubiešu sportists Karloss Leone.

Četrus gadus vēlāk Lurdesai uzradās brālis Roko. Līdz tam laikam Madonna bija izšķīrusies ar Karlosu un apprecējusies ar kulta režisoru Gaju Ričiju.

Tad zvaigžņotais pāris adoptēja 13 gadus vecu melnādainu zēnu Dāvidu no nabadzīgas ģimenes Malāvijā. Tas notika 2006. gadā. Neskatoties uz to, ka Deivids bija diezgan pieaudzis, viņš stipri pieķērās jauniem vecākiem un ļoti pārdzīvoja Madonnas un Gaja Ričija šķiršanos…

Trīs gadus vēlāk Madonna pieņēma vēl vienu bērnu no Malāvijas bērnu nama. Tagad tā bija zīdaiņa vecuma meitene Mērsija Džeimsa.

Un pagājušajā gadā tajā pašā Malāvijā Madonna satika dvīnes- bārenes, kuru māte nomira, bet tēvs nevēlējās nest šo nastu. Pirms sešiem mēnešiem dziedātāja atrisināja visas juridiskās formalitātes un pieņēma šīs meitenes.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos bildes!

Pievienot komentāru