Dienas horoskops 08.09.2017.

Auns

Auns, jūs varat atrast romantiskas aizraušanās darot savu hobiju. Jums patīk fiziskās aktivitātes un piedzīvojumi. Šodien ir ideāla diena, lai dotos uz treniņiem vai pavārmākslas nodarbībām Neatkarīgi no jūsu interesēm, jūs, visticamāk, satiksiet kādu, kas būs tuvs jūsu sirdij. Izraujieties, baudiet dzīvi un mīlestību!

Vērsis

Šodien jūs varat nonākt konfliktā ar savu radošo redzējumu. Varbūt jums prātā ienācis īpašs dizains vai krāsa, lai pārveidotu savu māju, vai arī jums ir noteikts projekta mērķis. Diemžēl, kādam var būt atšķirīgs viedoklis, un tas var izraisīt neapmierinātību. Neuzspiediet savas jūtas – dariet tās zināmas jūsu ierastā mierīgā un racionālā veidā. Jūs vienkārši viņu uzvarēsiet!

Dvīņi

Jūs domājat, ka zinājāt, ko gribējāt, Dvīņi, bet tagad neesat tik pārliecināts. Vienīgā problēma, kāpēc nespējat saskatīt visas problēmas vai situācijas puses, ir tā, ka visas iespējas šķiet pieņemamas. Piebremzējiet, koncentrējieties un atcerieties, kādi ir jūsu ilgtermiņa mērķi. Tas palīdzēs jums izdarīt vislabāko lēmumu, pat, ja jums nāksies atteikties no kaut kā jau nodomāta.

Vēzis

Vēzis, jūs šodien riskējat kļūdaini interpretēt kādu ziņu. Jūs esat tik emocionāls, un jūs vienmēr visu  ņemat pie sirds, pat, ja tas nemaz nav domāts, lai jūs kritizētu. Ieklausieties uzmanīgi tajā, ko jums saka mīļotais vai jūsu boss. Problēma var būt vienkārši problēma; ne tu!

Lauva

Cilvēki pulcējas ap tevi, jo tu vienmēr esi pārliecināts par sevi. Bet, ja tev bieži ir taisnība, tas nenozīmē, ka tev vienmēr ir taisnība. Mēness atrodas jūsu 9. Mentālās izpētes mājā, padarot šo par perfektu dienu, lai mīkstinātu savus iecerētos plānus un mēģinātu atvērt savu prātu citiem viedokļiem. Jums ne vienmēr ir jāuzvar strīdā!

Jaunava

Jūs šodien varat ieraudzīt sevi jaunā gaismā. Tas varētu būt kaut kas, ko agrāk domājāt neprotam, bet tagad atklājies slēptais talants. Vai varbūt jūs būsiet pārsteigts par savu spēju tikt galā ar kādu situāciju. Katrā ziņā tās būs labprātīgas pārmaiņas. Izbaudi sajūtu, ka joprojām spēj pārsteigt sevi!

Svari

Šodien sajutīsieties ļoti tuvs savam partnerim. Mēness atrodas jūsu 7. Laulību un partnerattiecību namā, ļaujot jums abiem saprasties emocionālā un zemapziņas līmenī. Ja jums pašlaik nav attiecības, šis ir ideāls laiks, lai ar kādu iepazītos. Neko nesasteidziet; tikai ļaujiet sirdij būt jūsu ceļvedim.

Skorpions

Šodien ir lieliska diena, lai koncentrētos uz sevi. Jūsu prātu ir nodarbinājuši citi cilvēki, kas ir radījis nevajadzīgu spriedzi. Neuzņemieties nekādas problēmas. Izbaudiet savus sasniegumus un nākotnes plānus. Laime sākas ar tevi!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru