Grupa DAGAMBA izlaiž videoklipu singlam Black Swan un aicina uz jaunā albuma prezentāciju

Publicitātes foto

Klasiskās mūzikas huligāni grupa DAGAMBA laiž klajā video klipu, kas ir jaunākais priekšvēstnesis gaidāmajam albumam DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY un 12. aprīļa lielkoncertam Arēnā Rīga. Albumā iekļauto kompozīciju pirmatskaņojumu Latvijā būs iespējams izdzirdēt 28. martā, plkst. 19.00 t/c Spice, kā arī klātienē satikt grupas dalībniekus, saņemt autogrāfus un izbaudīt īpašus pārsteigumus.

Grupa DAGAMBA, kas klausītāju atzinību ir izpelnījušies ar saviem muzikālajiem eksperimentiem un spēju apvienot dažādus mūzikas stilus, savā jaunākajā veikumā – albumā DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY, Pētera Čaikovska darbus miksē ar grupas oriģinālmūziku, pārkāpjot ierastos rāmjus un pārsteidzot ar žanru pretstatiem. DAGAMBAS sadarbībā ar Čaikovski, klasiskie darbi ieguvuši jaunu, vitālu un dinamisku skanējumu.

Grupas jaunākais veikums Black Swan, kas sakņojas vienā no visu laiku izcilākajiem baletiem pasaulē “Gulbju ezers”, ir tam spilgts apliecinājums. Saglabājot atsauces uz Čaikovska oriģinālo Gulbja tēmu, pievienotais jaudīgais ritms un elektroniskā čella skaņas mudina šo kompozīciju ierindot kā roka žanram piederīgu.

Video klipa Black Swan režisore Dace Pūce skaidro: ,,Mēs vienmēr meklējam ienaidniekus un savu problēmu ierosinātājus ārpus sevis, tajā pašā laikā kaitējot sev. Tas ir kā apburts agresijas loks, no kā neizkļūt. Mūzikas video klips skaņdarbam Black Swan ir stāsts par šīs agresijas bezjēdzību.’’

Kā atzīst grupas dalībnieki – uzstājoties mājās, neizbēgami jūtams lielāks satraukums un saviļņojums, tāpēc, neskatoties uz uzkrāto pieredzi, grupa ļoti rūpīgi gatavojas gaidāmajam notikumam. DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY prezentācijas laikā t/c Spice apmeklētājiem būs iespēja iegādāties jauno albumu ar mūziķu autogrāfiem, kā arī piedalīties īpašā akcijā – nopērkot vismaz divas biļetes uz lielkoncertu Arēnā Rīga 12. aprīlī, albumu saņemt dāvanā.

Tiekamies ceturtdien, 28.martā, plkst. 19.00 t/c Spice pie informācijas centra!

Pievienot komentāru