Horoskops 1. martam. Iespēja sākt dzīvi no nulles!

1.marts. 8. mēness diena. Simbols: Fēnikss. Akmeņi – sarkanais granīts, hrizolīts, morions. Astotā Mēness diena – pārdzimšanas laiks, dienas enerģētiku raksturo ezoteriķis Edgars Alans.

Šī ir pārmaiņu, kardinālu izmaiņu, iekšējo pārvērtību diena. Astotās Mēness dienas simbols veicina pārdzimšanu – fēnikss, sadeg pats savā ugunī un atdzimst no pelniem, sveces liesmas, alķīmija. Šodien viss jūsu organisms tiek pārbūvēts. Bioķīmiskajā līmenī, šūnu un audu līmenī, jums ir neredzamas izmaiņas.

Ķermenis ir piesātināts ar enerģiju. Šī ir jūsu iespēja sākt dzīvi, kā cilvēkiem patīk teikt, “no nulles”. Diena ir piemērota pašanalīzei un nožēlai. Atcerieties visas nepatikšanas un likstas, kas jūs agrāk vajāja, un aizdzeniet tās prom. Atcerieties, kā jūs pats radījāt nepatikšanas citiem cilvēkiem, un nožēlojiet to. Tumšajai pagātnei vajadzētu sadegt ugunī bez pēdām.

Šodien jūs varat iedegt sveces un kamīnus, uzkurt ugunskurus. Uguns vērošana kļūs par sava veida tīrīšanas veidu jūsu apziņai. Astotā Mēness diena, pārejas diena no vienas fāzes uz otru, var sagatavot jums pārsteigumus, negaidītus notikumus, kuriem jūs nebūsiet gatavs.

Tāpēc cilvēkam vienmēr jāpaliek savāktam, sakārtotam. Būs noderīga spēja pielāgoties apstākļiem un gūt labumu no mainīgiem plāniem un uzvedības taktikas. Diena ir ļoti aktīva, tāpēc jūs nevarat kavēties. Pasīviem cilvēkiem diena var būt bīstama, ja pēc dabas esat lēnām domājošs cilvēks, mēģiniet nespēlēties ar uguni un elektrību.

Laba diena jebkura veida pārvērtībām. Jūs varat uzņemties jaunas lietas, ieskicēt jaunus plānus, veikt remontu mājās, doties ceļojumā, pārcelties uz citu dzīvokli, mainīt darbu. Un, protams, neaizmirstiet par iekšējo, garīgo transformāciju. Iesaistieties pašanalīzē, sevis attīrīšanā, lūdziet cilvēkiem piedošanu un piedodiet sev.

Centieties atcerēties arī savus sapņus. Šajā dienā jums var atklāties dzīves jēga, saprašana par savu misiju, kāpēc mēs ieradāmies uz zemes un kāda loma mums ir paredzēta pasaules dzīvē. Padomājiet, vai jūsu garderobei nevajag kārtīgu reformāciju? Vai neesat iestigušas savā stīlā? Ja iekšēja balss kliedz pēc kardinālām pārmainām… tad aši uz veikalu un kļūstam par visuma skaistuma iemiesojumu.

Pievienot komentāru