Neizsisti čeki, mahinācijas ar bankas kartēm. Linda Mūrniece atmaskojusi krāpniecisku bārmeni

Foto – ekrānuzņēmums no Facebook

“Es vadu lielu kolektīvu. Vadu viesnīcu, veikalu, restorānu. Katru dienu sekoju tam, kas notiek saimniecībā. Bet es uzticos savējiem,” Facebook vēsta “Mazais Otto” vadītāja Linda Mūrniece, atklāti stāstot par sadarbības pieredzi ar kādu nekaunīgu krāpnieku.

“Katrs, kurš ienāk mūsu darba vietā, tiek pieņemts ģimenē… ģimenē, kur viens otram uzticas.

Uzticējāmies arī Andrim. Tā viņu sauc. Viņš mūsu uzticēšanos izmantoja. Zaga gandrīz katru dienu, kad nāca uz darbu, ko uzzinām tikai tagad – pēc laika. Teiksiet – policija, tiesa, cietums? Tas prasītu laiku un enerģiju, ko mēs tērētu nelietim…”

“Kāds nopērk pudeli vīna un samaksā skaidrā. Kādēļ neiebāzt kabatā, neizsitot čeku?… Inventarizācijas laikā paniski mēģināt samaksāt par trūkstošajām vīna pudelēm plauktos? Nepamanīt, ka pīkstina svešu karti, kas turpat netīšām palikusi…Jo nemaksās taču ar savu…

Pārdot dārgu vīnu pa glāzei, kas nav paredzēts… Pēc tam nopirkt pudeli citā veikalā un nolikt vietā…
Melot un melot un melot. Par to, kādēļ iztrūkums. Andra ikdiena.

Citu mūsējo maiņās vakaros kasē vienmēr bija nauda. Andra maiņās – nulle…

Jā. Es atzīstos savās kļūdās. Nesēdēju un nevaktēju. Netiku galā. Ir nelieši, kas to izmanto.

Vienīgais, ko šobrīd varu – skaļi pateikt šo. Un brīdināt citus. Par to, ka tā var notikt. Un par metodēm, kā mūs var apzagt.

Ps. Ja ņemat darbā Andri, zvaniet man un precizējiet, vai tas nav tas pats bārmenis, ar ko man gadījies kopā pastrādāt,” brīdina Linda Mūrniece.

COMMENTS

Pievienot komentāru