Horoskops 2019. gadam. Ko Cūkas gadā piedzīvos katra Austrumu zodiaka zīme?

Atrodi tabulā savu dzimšanas gadu un saņem Austrumu horoskopa pareģojumu jaunajam, 2019. gadam, kura valdniece būs Dzeltenā Zemes Cūka.

Vērsis
Tev gadu vajadzētu veltīt izglītībai. Tu mācīsies no katra, kuru satiksi savā ceļā. Kaut kas svarīgs ienāks tavā dzīvē.

Tīģeris
Daudzas domstarpības šogad atrisināsies tev par labu. Karjerai ļoti veiksmīgs gads. Daudziem Tīģeriem piedāvās jaunu pozīciju. Tev šis būs iespēju gads. Tomēr tikai no tevis atkarīgs, kā to izmantosi.

Kaķis
Ieklausies savā sirdī – tā tev pateiks priekšā labākos risinājumus. Tu ej pa pareizu ceļu. Dzeltenā Zemes Cūka tevi atbalstīs un aizsargās, pats galvenais, neļauj sev domāt negatīvas domas.

Pūķis
Parādi savu iedzimto gudrību un nesagrauj to, kas tev dārgs. Nav pats vienkāršākais gads. Tomēr ieguvumi būs grūtā darba vērti.

Čūska
2019. gads tev kļūs par kaut kā liela sākuma gadu. Tu lieliski zini, par ko ir runa. Sāc ar tīru sirdi.

Zirgs
Šogad aktuāls būs konkurences un skaudības jautājums. Tu būsi “tumšais zirdziņš”, tāpēc nevajag atklāt kārtis līdz pēdējam brīdim, tad viss notiks tā, kā tu vēlies.

Kaza
Kazai 2019. gads būs jaunu tikšanos laiks. Pārmaiņas un veiksme ies kopā ar tevi.

Pērtiķis
Gada sākumā gaidi panākumus un kāda svarīga jautājuma atrisināšanos. Bet tuvāk vasarai esi piesardzīgs un lieki nepļāpā, lai nelabvēļi to nevarētu izmantot savā labā.

Gailis
Ne tas labākais gads uzņemties risku. Labāk nostiprini savas pozīcijas. Negaidīti palīdzību sniegs kāds cilvēks, kurš tev ne sevišķi patīk.

Suns
Gada pavēlniece izvēlējusies tevi par savu mīluli. Finanšu jomā gaida lieli panākumi. Bet personīgajā dzīvē labāk mēģināt rast kompromisu.

Cūka
Tavs gads, bet tas nozīmē, ka viss izdosies. Tavs dāsnums piesaistīs naudu, mīlestību un veiksmi. Dalies, un viss atgriezīsies pie tevis trīskāršā apjomā.

Žurka
Šis tev būs izaugsmes gads. Pārmaiņas notiks lielā ātrumā, tāpat kā viss cits. Atslābinies un neuztraucies ne par ko. Viss izdosies vienkārši lieliski.

Avots: “Tayni-Miro”

Pievienot komentāru