Horoskops februāra varonim – Ūdensvīram 2020. gadā


Vairākumam gadu ir kāds atslēgas vārds, un Ūdensvīram (20. janvāris – 19. februāris) šis atslēgas vārds 2020. gadā būs “līdzsvars”. Tev ir tendence dzīvot nākotnē, bet šogad mācīsies līdzsvarot nākotnes sapņus un dzīvošanu šeit un tagad.

Var būt sajūta, ka dzīvē jāienes vairāk prieka. Tu pat vari atrast kādu cilvēku, kas tavu dzīvi padarīs krietni priecīgāku, bet, lūdzu, esi gatava arī tam, ka galu galā šīs attiecības var izrādīties arī neveiksmīgas.

Ilgtermiņa attiecības ir svarīgas, bet vajadzīgs cilvēks, kas domā līdzīgi tev. Tu savu dzīvi nevari iztēloties bez piedzīvojumiem, un tev patīk atrast iespēju doties arvien jaunu izjūtu meklējumos.

2020. gadā nevajadzētu censties iet vieglākos ceļus. Tu vienmēr dedzīgi vēlies sākt jaunus projektus, bet reizēm šī dedzība ir pārmērīga. Pārsteidzība var novest pie kļūdām un nevēlama galarezultāta.

Ja tev nav sava biznesa, darbs var sākt kaitināt. Tu vēlies panākt algas pielikumu, bet tas var neizdoties ārpus tavas kontroles esošu apstākļu dēļ. Jāmeklē jauns darbs vai jāpaliek pie vecā? Tas ir grūts jautājums, bet pacietība ir lieliska īpašība. Ja darbs tev šobrīd krīt uz nerviem, atrodi kaut ko ārpus darba, kas šo stresu varētu kliedēt.

Viena no iespējām ir mācīties kaut ko jaunu, kas var kļūt par pamatu jaunām idejām gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē? Tev galvā vienmēr milzum daudz ideju, bet tās tā arī paliks ideju līmenī, ja vien neķersies klāt un kādu no tām neīstenosi.

LASI ARĪ ŠOS HOROSKOPUS!

Horoskopa zīmes, kuras 2020. gadā gaida liktenīgas tikšanās

Kurām horoskopa zīmēm FEBRUĀRĪ jākļūst nopietnākām? Uzzini konkrētus datumus!

Aptumsumu horoskops 2020. gadam. Kā tie mūs ietekmēs?

Pievienot komentāru