Ideālā sakritība! Radniecīgās dvēseles atkarībā no horoskopa zīmes

Strēlnieks

Spilgti un aizraujoši viņi izbauda dzīvi pilnībā. Viņiem ir svarīga brīvība un neatkarība. Attiecīgi arī no viņu partnera viņi gaida to pašu – brīvību un atklātu viedokli.

Strēlniekam ideāls partneris ir Lauva, Ūdensvīrs, Auns un Svari.

Mežāzis

Ambiciozi un konservatīvi cilvēki. Viņiem ir ideāla pašpārvalde, viņi ir atbildīgi un spēj strādāt. Šī zodiaka zīme tiek uzskatīta par izlēmīgāko, bet arī par vispiekasīgāko. Partnerim jāizceļas ar inteliģenci, stilu un asprātību.

Ideāla saderība: Zivis, Vērsis, Jaunava un Skorpions.

Ūdensvīrs

Vai esat gatavs aktīvai dzīvei ar vieglu neprāta piegaršu? Tad tu ideāli derēsi Ūdensvīram. Viņš ir ļoti draudzīgs, jautrs un interesants cilvēks. Viņa partnerim jābūt asprātīgam, ar lielisku humora izjūtu. Un, ja viņš arī zina, kā gatavot, tas noteikti uzvarēs Ūdensvīra sirdi.

Radniecīgās dvēseles: Svari, Auns, Dvīņi un Strēlnieks.

Zivis

Viņām attiecības ir pirmajā vietā. Šie cilvēki ir ļoti jutīgi, neaizsargāti un emocionāli. Zivis meklē partneri, kurš padarīs viņas stipras. Viņas novērtē radošu prātu un mīlestību. Viņas var uzvarēt ar romantisku un filozofisku sarunu palīdzību.

Tām ir ideāli piemēroti Vēži, Skorpioni, Mežāži un Vērši.

Visbiežāk, izvēloties partneri, vispār nepievēršam uzmanību zodiaka zīmei, jo maz ticams, ka vispirms tiek uzdots šis jautājums. Bet kāpēc gan dažreiz neieklausīties zvaigznēs  izvēloties partneri dzīvei? Mēdz teikt, ka zvaigznes nemelo…

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru