Ideāls dienas sākums: pašceptas ābolu maizītes un tase kafijas

Sastāvdaļas
4 āboli
500 g miltu
120 cukura
4 olas
200 g sasildīta sviesta
5 g vaniļu
5 g cepamā pulvera

Pagatavošana
1. Ābolus nomazgā, nomizo un sagriež mazos gabaliņos.

2. Dziļā bļodiņā sajauc visus norādītos produktus. Sakuļ viendabīgā masā, pieliek ābolus.

3. Sasildītā pannā liek cepamo papīru un veido bulciņas. Ņem vērā, ka cepot tās kļūs lielākas, tāpēc atstāj starp tām brīvu vietu.

4. Cep līdz 180-200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 10-15 minūtes.

5. Svaigi ceptas, karstas bulciņas liek uz šķīvja un pārkaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru