Izvēlies attēlu un uzzini, kāds tev būs FEBRUĀRIS!

Brīvā brīdī vari uzspēlēt pareģošanas spēlīti un mēģināt ieskatīties savā nākotnē, zīlējot pēc attēliem. Uzzini, kā tev smaidīs veiksme 2019. gada februārī, lai nepalaistu to garām un izmantotu pēc iespējas labāk!

Ziema drīz būs galā, un priekšā vēl tikai dažas nedēļas, līdz varēsim sākt baudīt pirmās pavasara smaržas. Tomēr šajā laikā vēl var paspēt daudz! Uzticies savai intuīcijai, izvēlies vienu no attēliem un uzzini, ko tev sola pēdējais ziemas mēnesis.

1. Veiksme uzsmaidīs tiem, kuri gatavi sniegt palīdzīgu roku tuviem cilvēkiem. Atbildība par savu rīcību un godīgums palīdzēs izvairīties no daudzām nepatikšanām, bet draudzīgs noskaņojums piesaistīs jaunas iepazīšanās. Pēdējā ziemas mēnesī svarīgi atcerēties, ka tuviem cilvēkiem vajadzīgs siltums un rūpes, tāpēc pievērs uzmanību viņu vajadzībām un izpildi agrāk dotos solījumus.

2. Pēdējā ziemas mēnesī neatsakies no piedāvājuma kaut kur aizbraukt. Parādīsies iespēja iepazīties ar daudziem cilvēkiem. Kas zina, par ko kļūs tavs ceļabiedrs? Nav izslēgts, ka viņš būs ilgotā otrā pusīte vai uzticams biznesa partneris. Piedzīvojumi tikai sākas, bet veiksme, kā zināms, mīl garā stiprus cilvēkus, kuri nebaidās no pārmaiņām.

3. Grūtības ziemas pēdējā mēnesī tevi nesalauzīs, ja ticēsi, ka aiz pagrieziena gaida veiksme. Februārī veiksme noteikti uzsmaidīs tiem, kuri turpinās virzīties uz mērķi, nenolaižot rokas. Nelabvēļi un manipulatori var nodarīt kaitējumu, bet no tā var izvairīties, ja laikus atpazīsi viņus plašajā paziņu lokā.

4. Februārī diena jau vairs nav tik īsa, un tas nozīmē, ka laiks kalt jaunus plānus un kļūt pašam par savas veiksmes kaldinātāju. Šomēnes veiksme noteikti smaidīs tiem, kas ticēs saviem spēkiem un papūlēsies tuvoties mērķim. Atbrīvoties no šaubām un nedrošības var palīdzēt dažādi rituāli un afirmācijas. Tie radīs vajadzīgo sparīgo noskaņojumu, lai pārvarētu nelielus šķēršļus.

5. Dzīvē bieži gadās dažādas ķibeles, kas, starp citu, tikai norūda raksturu. Veiksme februārī būs kopā ar tiem, kas pieraduši turēties pie saviem principiem un plāniem, pārvarot vienu šķērsli pēc otra ceļā uz mērķi vai ieguvumu. Pāris saplēstu glāžu šajā ceļā nav iemesls nokārt degunu, vēl jo vairāk – ļauties depresijai.

6. Dzīvē notiek dažādas lietas, un katra no tām mums kaut ko iemāca, palīdz audzināt gribasspēku un sniedz pieredzi. Atceries, ka pat aukstākā ziema beidzas ar siltām un saulainām dienām, mīkstu, zaļu zālīti un bezbēdīgu putnu čivināšanu. Veiksies tiem, kuri tic brīnumam un ir noskaņoti optimistiski.

Pievienot komentāru