Trīs horoskopa zīmes, kurām gaidāma īpaši romantiska Valentīna diena

Vairākām horoskopa zīmēm Visums dāvā ļoti romantisku 2019. gadu, bet dažām zīmēm šis skaistais laiks saistāms tieši ar mīlētāju dienu – 14. februāri.

Ja esi šajā sarakstā, noteikti izmanto iespēju ļauties jaukām emocijām un iepriecināt otro pusīti un arī pats sevi!

Vērsis
Tu, Vērsi, būsi pati karstākā horoskopa zīme Valentīna dienā. Piemērots laiks, lai tu esi iepriecinātu ar visiem šīs zemes labumiem, kas tev tik ļoti iet pie sirds. Tavi romantiskie un mīlestības fluīdi plūst pār malām – izmanto to!

Strēlnieks
Mēness šajā dienā atradīsies tavā partnerības, laulību un saistību mājā, kas nozīmē, ka jutīsi lielu vēlēšanās atrasties kopā ar kādu īpašu cilvēku. Un tas būs visai nopietni!

Vienalga – tu meklē kaut ko jaunu vai arī tev jau ir savs partneris, attiecībās jāienes kaut kas jauns. Jupiters, kas atradīsies tavā zīmē lielāko 2019. gada daļu, vēsta, ka veiksme noteikti būs tavā pusē, tāpēc nebaidies riskēt, ja runa ir par mīlestību!

Mežāzis
Valentīna dienā liec pie malas šaubas un pragmatismu, jo tevi gaida burvīgi mīlētāju svētki. Mežāzi, tu jutīsies gatavs satvert savu laimi ar ragiem.

Skaistuma un laulību dieviete Venera atradīsies tavā zīmē, dāvājot tev īpašu magnētismu. Turklāt kaislību planēta Marss aizdedzinās tavu mīlestības sektoru, un tu patiesi jutīsies laimīgs!

Tu būsi romantiskāks, kaislīgāks un emocionālāks šajā dienā nekā jebkad visa gada laikā. Un, jā, neļaujies savām praktiskajām tieksmēm, Visums liek klausīt sirdij, nevis prātam.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru