Izvēlies dāvanu un uzzini, kas tevi sagaida 2020. gadā!

# 4. Piedzīvojumu gads. 2020. dos jums neaizmirstamus piedzīvojumus. Jūs gaida tikšanās ar jauniem cilvēkiem, kas ceļo, un kaudzi negaidītu dzīves pagriezienu. Šogad ceļš jums būs labākās mājas. Jūtieties brīvi sakrāmēt somas un doties meklēt spilgtus iespaidus. Šis būs atklājumu gads, tāpēc nav jābaidās riskēt un izmēģināt kaut ko jaunu.

# 5. Jautrības gads. Lai cik nopietni jūs nemēģinātu izskatīties, jūsos dzīvo mazs bērns, kurš vienmēr meklē jautrību, svinības un spilgts iespaidus. Šogad jūs atradīsiet daudz ballīšu, dziesmas un dejas, kam noteikti būs iemesls. Neierobežo sevi – tava pozitīvā enerģija un nevaldāmība noteikti piesaistīs labus un izpalīdzīgus cilvēkus, kas liks jums vairāk pasmaidīt un smieties.

# 6. Šis gads jums būs mierīgs un mērens. Tu pēdējos gados smagi strādāji, un beidzot tev uzsmaidījusi veiksme. Šogad jūs gūsiet augļus no sava darba. Jūs jau sen strādājāt pie savas autoritātes. Tagad ir pienācis laiks, lai tā strādātu jūsu labā. Jūs cienīs kolēģi un paziņas. Varbūt kāpsiet pa karjeras kāpnēm vai saņemsiet algas pielikumu. Galvenais – neguliet uz lauriem pārāk ilgi un attaisnojiet uz jums liktās cerības.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru