Uzvarēs pacietīgie! Veiksmes horoskops 18. – 24. novembrim

Tikai pats svarīgākais – ekspreshoroskopā no 18. līdz 24. novembrim. Saskaņo vēlmes un rīcību ar zvaigžņotajām debesīm, lai kļūtu vēl veiksmīgāks.

Auns
Veiksmīgs laiks personiskajai attīstībai, virzībai uz priekšu, izglītībai. Aizmirsti uz kādu laiciņu par visu, kas apkārt, atvēli laiku sev!

Vērsis
Dvēseliskās, garīgās, emocionālās un jūtu pasaules jautājumi noteiks tavu dzīvi tuvākajā laikā. Piemērots brīdis sakārtot privāto dzīvi.

Dvīņi
Laiks izvēlēties savu ceļu. Tava veiksme pilnībā atkarīga no tavas izvēles. Variantu un piedāvājumu ir daudz, pareizais ceļš – viens, centies nekļūdīties.

Vēzis
Labiekārto mājokli, māju, visu, kas tev apkārt. Tava veiksme un panākumi ir ērtībās un personiskajā komfortā.

LASI VAIRĀK: TRĪS HOROSKOPA ZĪMES, KURĀM DECEMBRĪ VEIKSIES NAUDAS LIETĀS

Lauva
Tava veiksme ir publiskumā. Lielisks laiks nostiprināt stāvokli sabiedrībā, uzņēmumā, biznesā. Ej uz priekšu – mērķis attaisno līdzekļus!

Jaunava
Pacietība un uzticīgums – šobrīd nav īstais brīdis, lai kādam kaut ko pierādītu. Rīkojies mierīgi, pacietīgi, bet neatlaidīgi, tā tu panākusi savu.

LASI VAIRĀK: KAS JĀZINA PAR 4 ZIEMAS HOROSKOPA ZĪMĒM

Svari
Uzticami draugi un seni partneri – lūk, kas atnesīs labklājību un dvēseles līdzsvaru. Uz kādu laiku izvairies no jauniem, nejaušiem paziņām, riskantiem piedāvājumiem, “ātrās naudas” – tas viss nenāks par labu.

Skorpions
Intuīcija, zemapziņa, iekšējais “es”, lūk, kas vedīs pie panākumiem. Meditācija šobrīd ir labākais veids, kā risināt jebkurus uzdevumus un problēmas. Laiks pēc tavas dzimšanas dienas pagaidām vēl tikai neskaidri iezīmē nākotnes aprises.

Strēlnieks
Apstājies, atpūties, nostiprini pozīcijas un nodrošinies ar atbalstu. Gatavo pamatu, bāzi jauniem, veiksmīgiem projektiem, jauniem soļiem uz priekšu.

LASI VAIRĀK: LIELĀKO MAINPULATORU HOROSKOPS

Mežāzis
Apkopo rezultātus un noteikti izdari secinājumus. Uzliec sev augstāku latiņu, ambiciozākus mērķus, iespējams, esi nedaudz aizsēdējies vienā vietā.

Ūdensvīrs
Nepārkāp noteikumus, iedibinātu kārtību, norunas, noteikumus, lai cik liels būtu kārdinājums iegūt visu un uzreiz. Citādi riskē visu zaudēt. Bet vari arī sākt kaut ko patiešām ilglaicīgu un ļoti veiksmīgu.

Zivis
Velti laiku privātajai dzīvei – sen nav bijis tik veiksmīgs brīdis romantiskiem randiņiem. Uzticies savām emocijām un jūtām – kāds pavisam tuvu esošs cilvēks ir noskaņots līdzīgi.

Pievienot komentāru