Izvēlies maciņu un uzzini, kur slēpjas tavu ienākumu un veiksmes atslēga!

Vēlme pastāvīgi virzīties uz priekšu – tas ir bagātības noslēpums tiem, kas izvēlējās piekto maku. Ja jūs esat iestrēdzis kārtējā darbībā, tad jums vajadzētu no tās izkļūt cik ātri vien iespējams. Tas nesīs bagātību. Ceļojumi, sports – tas tiešām ir jums. Jūs neapšaubāmi padarīsiet savu hobiju par izdevīgu biznesu.

Ja jūs pievērsāt uzmanību sestajam makam, jūsu ceļš uz labklājību ir skopums. Tikai runa nav par taupīgumu, bet mantkārība pret dzīvi. Jūs gūstat prieku no dzīves un ar prieku izmantojiet visu, ko tā jums sniedz. Jūs spējat dalīties ar šiem priekiem ar cilvēkiem, pateicoties kam jūs spējat iegūt labklājību. Jūs varat uzsākt restorānu un izklaides biznesu.

Šis ir tikai tests, nevis fakts, kas palīdzēs jums izvēlēties dzīves veidu, bet izvēlēties maku – tas ir pilnīgi iespējams. Ezotērķi uzskata, ka makam ir ļoti spēcīga ietekme uz materiālo labklājību, un ir jārīkojas ļoti atbildīgi.

Tas nenozīmē, ka, nopērkot “pareizo” maku, jūs nekavējoties kļūsiet bagāti. Tas nozīmē, ka enerģija, kas rodas no tā, palīdzēs jums piesaistīt naudu un labklājību. Tātad, kā izvēlēties maku, lai tas jums nodrošinātu labklājību?

Pirmkārt, makam vajadzētu jums patikt un radīt pozitīvas emocijas. Jums ir nepieciešams veltīt daudz laika meklējumiem. Paņemiet maku rokās un mēģiniet iedomāties sevi nākotnē. Vai jūs redzat sevi kā bagātu cilvēku? Vai jums šķiet, ka šis ir maks, kas palīdzēs jums visu sasniegt? Tad tas ir tieši tas, kas jums nepieciešams.

Svarīga loma ir maka kvalitātei. Vislabāk izvēlēties dabisku ādu. Krāsa nav svarīga, izņemot to, ka jūs varat izvēlēties naudas krāsu (balta, zelta vai zaļa). Makam ir jābūt ietilpīgam, lai tur varētu brīvi ievietot naudu.

Un vissvarīgākais, nekad nelietojiet nobružātu, vecu vai saplēstu maku. Jāizrāda cieņa pret naudu un un ar to jāapietas ļoti rūpīgi un akurāti. To nevajadzētu turēt kabatās, lakatiņos vai somās saburzītu. Tā nauda no tevis izvairīsies.

Mēs ceram, ka šie vienkāršie padomi palīdzēs jums gūt panākumus un kļūt bagātiem. Protams, negaidiet, ka jūs nekavējoties kļūsiet bagāti. Lai gūtu panākumus, vienmēr ir jāpieliek daudz pūļu, tad tas dos augļus!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru