Dienas horoskops 15.12.2017.

Auns

Veiksmīgi panāksiet finansiālo labklājību. Lai gan jūsu kapitāls nesasniegs neticamus augstumus, tajā pašā laikā jums būs visi priekšnoteikumi, lai svinības būtu daudz bagātākas, kā plānots. Lai sasniegtu šo mērķi, jums būs jāaizmirst par jūsu vakara izklaidi, lai mēģinātu paveikt kādu sarežģītu uzdevumu. Turklāt neizvairieties no tiem cilvēkiem, kuriem ir laba pieredze uzņēmējdarbības jomā.

Vērsis 

Vērsim jāpievērš pastiprināta uzmanība viņu dzīves telpas iekārtošanai. Ja šodien jūs uzlabosiet interjeru, padarot to daudz elegantāku un ērtāku, jūs varēsiet atstāt ilgstošu iespaidu uz pēkšņu viesi. Tā būs persona, kuru jūs esat saticis pavisam nesen, bet kuru jūs jau vēlaties saukt par savu dzīves pavadoni. Pievērsiet uzmanību pat tādām nelielām detaļām kā virtuves aizkaru krāsa.

Dvīņi

Šodienu pavadīsiet ārkārtīgi garlaicīgi. Jūs veiksmīgi pabeigsiet savus galvenos darba uzdevumus ļoti ātri un neuzņemsieties papildu darbus. Šī iemesla dēļ jūs domās skaitīsiet stundas, kas palikušas līdz darba dienas beigām, vienlaikus klačojoties ar kādu no kolēģiem. Starp citu, šī persona dalīsies ar jums savos nedēļas nogales plānos, un jums tie būs gluži pa prātam, tāpēc ar savu ģimeni izvēlēsieties darīt ko līdzīgu.

Vēzis

Vēzis spēs īstenot  vienu no saviem drosmīgajiem, radošiem projektiem dzīvē. Tomēr, pirms demonstrējat savu šedevru plašai sabiedrībai, pārliecinieties, ka tas ir pietiekami labs. Būs noderīgi parādīt šo projektu kādam no saviem senajiem draugiem (personai, kas labi saprot mūsdienu mākslu). Ja viņš iesaka nedaudz pārveidot vai uzlabot jūsu izcilo projektu, noteikti ņemiet vērā viņa ieteikumus un attiecīgi mainiet savu projektu.

Lauva

Pavadīsiet šo dienu romantiskā noskaņojumā. Turklāt jūs sāksiet būt sirsnīgs ne pret savu oficiālo partneri, bet gan pret kādu, kas ar jums pilnīgi nav saistīts. Uzmanieties un neļaujiet sev izrādīt pārāk vaļīgu uzvedību. Jūsu vēlme “vienkārši flirtēt” var radīt nepatīkamas sekas. Jūsu jaunais apbrīnas objekts var izrādīties cinisks cilvēks, kas ir apguvis mākslu, kas gūt panākumus uz viņu jauno pielūdzēju rēķina, izmantojot kādu diezgan neparastu šantāžu.

Jaunava

Šodien nav ieteicams iesaistīties nekāda veida labdarības pasākumos. Kolēģim, kurš plāno jūs iesaistīt kādā no viņa darbietilpīgajiem projektiem, par to nepriecāsies. Ja šis projekts kādā brīdī novirzīsies no jūsu kolēģa sākotnējā plāna, jūs būsiet tas, kuru vainot. Labāk domājiet par savu biznesu, nepievēršot uzmanību tam, kas notiek jūsu darba vietā.

Svari

Šodien nonāksiet kādās neparastās korporatīvajās svinībās. Tās tiks veltītas nevis gaidāmajiem Ziemassvētkiem, bet drīzāk nozīmīgam notikumam, kas noticis kādā no jūsu līdzstrādnieka dzīvēm. Šī ballīte būs ļoti skaļa un jautra, atstājot uz tevi ļoti pozitīvu iespaidu. Vislabākā atziņa būs tāda, ka jūs sapratīsiet, ka diezgan apkārtējo tevi uzskata par ļoti pievilcīgu cilvēku.

Skorpions

Šodien atradīsieties jautrā situācijā. Kāds kļūdas dēļ uzskatīs, ka esat kāds cits, un sāks stāstīt informāciju, kas saistīta ar viņa personīgo dzīvi. Jūs nebūsiet apmierināts ar šādu situācijas pagriezienu, un jūs viņu rupji pārtrauksiet. Dialogs beigsies, atstājot jūsos nepatīkamu pēcgaršu. Jūs atgriezīsieties pie tā, ko šodien dzirdējāt. Jūs sāksiet analizēt visas lietas, ko tev šī persona teikusi, un apzināsieties, ka jūsu problēmas nav nekas salīdzinājumā ar šīs personas situāciju.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru