Dienas horoskops 15.12.2017.

Strēlnieks

Šodien būsi pret slinkumu visās tās izpausmēs. Ja jūs būsiet slinks dienas laikā, jūs riskējat izraisīt sava tiešā vadītāja dusmas (tādēļ varat palikt bez prēmijas svētku priekšvakarā). Ja jūs izrādīsiet slinkumu attiecībā pret mīļotā cilvēka lūgumiem, jūs nevarēsiet izvairīties no liela skandāla. Jūsu partneris varēs nomierināties tikai pēc tam, kad viņš būs sakrāmējis savu čemodānu, aizcirtis durvis un devies tālēs zilajās.

Mežāzis

Šodien vajadzētu izvairīties no novatoriskām darba metodēm. Problēma nav šajās metodēs, bet gan tevī un tavā nepietiekamajā sagatavošanās līmenī. Pirms sarežģīta mehānisma ieviešanas savā darbā, detalizēti mēģiniet izprast tā darba principus. Tas pasargās jūs no daudzām kļūdām (ieskaitot šīs dārgās iekārtas bojājuma). Citādi piektdiena izrādīsies diezgan pozitīva diena, neskatoties uz nelielu konfliktu, kas notiks mājās.

Ūdensvīrs

Šo dienu pavadīsiet pārdomājot savu jauno ģeniālo ideju. Jūs tūlīt steigsieties mājās, lai iepazīstinātu savus radiniekus ar šo ideju. Jūsu mājinieki patiešām novērtēs šo projektu un solīs, ka aktīvi piedalīsies tā īstenošanā. Viņu vienīgā prasība ir atlikt tās īstenošanu uz laiku pēc Jaunā gada, jo tagad visi ir aizņemti ar citām lietām, kas vēl jāpadara.

Zivis

šodien atradīsiet ļoti labu mirkli, lai atzītu savas jūtas pret kādu ilgstošu simpātiju. Šī persona būs patiešām saviļņota uzzinot, ka jau vairākus gadus esat sapņojis par to, ka varēsiet viņu saukt par savu otro pusīti. Tomēr jūs no viņa puses līdzīgu atzīšanos vēl nesagaidīsiet. Jūsu simpātija lūgs jums kādu laiku, lai pārdomātu visu, un jūs viņam to atvēlēsiet, cerot, ka galīgā atbilde tomēr būs “jā”.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru