Izvēlieties vienu no 9 pušķiem un uzziniet, kāda jūs patiesībā esat!

7. Laimīga un nesatricināma

Jūs esat jūtīga, saprotoša. Jūs klausāties uzmanīgi un bez nosodījuma. Jūs domājat, ka ikvienam cilvēkam ir savs dzīves veids. Jūs viegli pieņemat notikumus un cilvēkus. Jūs esat stresa noturīga, reti par kaut ko bažījaties. Jūs, kā likums, esat ļoti relaksēta. Vienmēr labi pavadāt laiku, nezaudējot savu ceļu.

8. Burvīga un enerģiska

Tu esi jautrs, smieklīgs cilvēks. Tu esi harmonijā ar visu pasauli. Tu esi spontāna. Vienmēr pilna ar entuziasmu. Jūs vienmēr esat “Par!”, īpaši, ja runa ir par kādu piedzīvojumu. Jūs bieži pārsteidzat un šokējat cilvēkus. Bet ko darīt… jūs vienkārši vienmēr paliekat jūs pati. Jums viss interesē, jūs viegli aizraujaties. Ja kaut kas jūs interesē, jūs neatstāsieties, kamēr jūs to rūpīgi neizpētīsiet.

9. Pilna ar optimismu un veiksmi

Jūs uzskatāt, ka dzīve – tā ir dāvana, un jūs mēģināt darīt, cik vien iespējams, un izmantot tik daudz, cik iespējams, no tā, kas jums ir dots. Jūs esat ļoti lepna par to, ko esat dzīvē sasniegusi. Ar tiem, kurus mīlat, esat gatava dalīties visos priekos un bēdās. Jums ir ļoti veselīgas dzīves perspektīvas. Jūs redzat, ka glāze (nu, vismaz) ir pa pusei pilna. Jūs izmantojat katru iespēju, lai piedotu, mācītos un augtu. Dzīve ir pārāk īsa, lai kaut ko zaudētu.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: mywoman-club.ru

Pievienot komentāru