Ja esi dzimis šajos mēnešos, slimības tev iet ar līkumu!

Pat tad, kad visi ir slimi, šķiet, ir tādi cilvēki, kuriem nekas nedraud. Un tādu cilvēku veselību var tikai apskaust.

Astrologi uzskata, ka dažreiz imunitāti ietekmē zvaigznāji. Viņi nosaukuši piecas zodiaka zīmes, kurām nedraud nekādas infekcijas.

Vērši

Vērši ir veiksmīgi naudas ziņā. Bez tam var tikai apskaust viņu veselību. Pat saaukstēšanās sezonā viņi jūtas lieliski.

Jā, viņiem ir stipra imunitāte, bet dažreiz slimo arī Vērši. Bet viņi nedod sev atlaides, tāpēc svešinieki var pat nepamanīt viņu slikto pašsajūtu.

Dvīņi

Dvīņiem patīk saskarsme un kustība – viņiem nav “atpūta” gultā ar temperatūru un zālēm. Viņiem ir stipra veselība, bet pie ārsta tie nāk tikai galējā gadījumā. Labi, ka arī speciālista palīdzība viņiem ir nepieciešama ļoti reti. Visīstākie ģenētiskās loterijas uzvarētāji!

Jaunava

Atšķirībā no Vēršiem, tiem, kas dzimuši Jaunavas zīmē, nav “bonusa” spēcīgas imunitātes veidā. Bet paradums izdomāt savu dzīvi uz priekšu palīdz viņiem palikt veseliem. Regulāras apskates un sazināšanās ar mediķiem vismazākajā draudu gadījumā ļauj izvairīties no nopietnām saslimšanām.

Skorpioni

Skorpiona zīmes pārstāvji nav tikai kaislīgi un stūrgalvīgi cilvēki. No malas izskatās, ka viņiem vienmēr viss ir labi, bet slimības izvairās no viņiem. Tā nav tā, ka viņu imunitāte ir visu pārējo līmenī. Vienkārši saslimšanas gadījumā viņi zaudē spēkus, lai ātrāk pieceltos kājās. Tā vietā, lai raizētos par savu pašsajūtu, viņi sevi izārstē. Tāpēc banālo saaukstēšanos parasti pārnes viegli.

Zivis

Slimībām nav ne mazāko izredžu pret Zivju zīmē dzimušajiem. Viņi seko savai veselībai, kopj sevi, lieto noderīgas piedevas un vitamīnus. Vienmēr ģērbjas atbilstoši laika apstākļiem, ievēro veselīgu dzīvesveidu, izvairās no pārēšanās un cenšas vairāk gulēt. Stresu un slimības labi pārcieš lielākā daļa no tām, jo Zivis pārvērš savu organismu par īstu cietoksni.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Horoskopa zīmju saderības TABULA. Atrodi sevi un mīļoto!

Horoskopa zīmes ar mistisku dvēseli. Jums piemīt ezoteriskas spējas!

COMMENTS

Pievienot komentāru