Horoskopa zīmes ar mistisku dvēseli. Jums piemīt ezoteriskas spējas!

Kāds tic dvēselēm un aktīvi interesējas par šo tēmu. Tajā pašā laikā citi neatlaidīgi noliedz visa mistiskā eksistenci, ticot vienīgi tam, ko var redzēt un aptaustīt.

Bet neatkarīgi no tā, vai mēs tam ticam vai ne, mistiskā pasaule vienmēr ir bijusi paralēli mūsu realitātei, un mūsdienās nekas nav būtiski mainījies. Tagad, kā jau simtiem gadu, ir sastopami cilvēki ar mistisku dvēseli.

Viņu unikālās spējas, iedzimtas vai iegūtas, ļauj viņiem pacelt smalku plīvuru, uzzinot par gaidāmajiem notikumiem.

Tādi cilvēki spēj sajust bēdas, un, tas nozīmē, arī pasargāt sevi un tuviniekus. Viņu padomos jāieklausās, jo viņiem ir zināms kaut kas vairāk nekā citiem mirstīgajiem.

Ja vēlas, viņi var attīstīt savus unikālos talantus, kļūstot par īstiem pareģiem. Tiesa gan, ļoti reti kāds no viņiem nolemj iet pa šo ceļu līdz galam.

Lielākā daļa cilvēku tā arī paliek apkārtējo cilvēku acīs tādas personības, kurām ir neticami attīstīta sestā sajūta. Tiek uzskatīts, ka visbiežāk šādas spējas tiek dotas cilvēkam no dzimšanas.

Vienam tās tiek nodotas no vecākiem, bet citiem noslēpumainu spēku piešķir zvaigznes. Astrologi ir pārliecināti, ka trīs zodiaka zīmju pārstāvjiem ir mistiska dvēsele, lai gan daudzi no viņiem diemžēl izvēlas ignorēt savu talantu.

Zivis

Zivs ir visnoslēpumainākā un misticisma oreola apvītā zīme. Šīs zīmes pārstāvjiem ir unikāla iedzimta spēja paredzēt nākotni.

Zivīm nav jāskatās kristāla lodē, jāliek kārtis vai jāapskatās līnijā uz kādas plaukstas. Tas iegūst informāciju par pavedieniem, kas nāk pie viņiem sapņos vai priekšnojautās.

Zīmes pārstāvji ar laiku iemācās atšifrēt šos Visuma vēstījumus un veikt precīzus secinājumus. Bet viņu priekšnojauta attiecas tikai uz viņiem pašiem un tuvāko loku.

Proti, Zivis nevar atmodināt gaišredzības dāvanas pēc pasūtījuma. Visi redzējumi notiek spontāni un reizēm pavisam
negaidīti.

Taču arī paši zīmes pārstāvji un viņu tuvinieki pie tā pieraduši. Zivis vairs nebaidās no vīzijām un priekšnojautām, bet tuvinieki sāk vērīgi ieklausīties viņu brīdinājumos.

Dvīņi

Vieglā gaisa zīme Dvīņi ir ļoti uztverīgi pret jebkuriem informācijas veidiem. Dažreiz viņi paši nezina, no kurienes nāk tās vai citas ziņas.

Būdamas ļoti aktīvas būtnes, Dvīņi pastāvīgi griežas notikumu virpulī, viņiem vienkārši nav laika apstāties un domāt par to, kā viņi zina, kas notiks nākotnē.

Ja zīmes pārstāvji būtu ieklausījušies sevī, viņi varētu izvairīties no daudzām problēmām. Jo Visums viņiem vienmēr sūta zīmes, ko Dvīņi ne vienmēr spēj pareizi iztulkot.

Tomēr bieži vien viņiem izdodas paredzēt notikumus, un viņi paši brīnās par savām spējām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs savu talantu uztver pilnīgi mierīgi. Viņi to uztver kā pienācīgu, un pat nebrīnās, ko zina par gaidāmajiem notikumiem.

Šīs unikālās mistiskās zīmes pārstāvjus ir grūti ar kaut ko pārsteigt. Šķiet, ka viņi ir sapratuši esamības noslēpumu, tikai nesteidzas par to ziņot citiem.

Ūdensvīri liekas ļoti neparasti, par tiem bieži saka, ka tie ir cilvēki “ne no šīs pasaules”. Šajos vārdos ir daļa patiesības! Jo Ūdensvīrs patiešām ir ar vienu kāju nākotnē, varbūt tāpēc viņus tik maz satrauc tas, kas notiek šeit un tagad.

Starp zīmes pārstāvjiem ir daudz izcilu izgudrotāju, kas ir tālu apsteiguši savu laiku.

Tas arī apliecina viņu noslēpumaino saikni ar nākotni. Ūdensvīriem var piekļūt informācijai, kas nav pieejama parastajiem cilvēkiem.

Bet ne visi viņi pilnībā izmanto savu talantu. Ja zīmes pārstāvji apzināti attīsta savas spējas, daži no tiem var kļūt par vareniem pareģiem.

Spilgts piemērs – slavenā bulgāru pareģe Vanga, kura arī piedzima Ūdensvīra zīmē!

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Spoguļa maģija. Kāpēc ezoteriķi iesaka nepirkt senus spoguļus?

Auto un ezoterika. Aizsardzības rituāli, numura maģija, krāsas nozīme

Pievienot komentāru