Ko Dievs pačukstēja katrai horoskopa zīmei? Uzzini, kura ir tava dievišķā melodija!

Ilustrācija – Pixabay

Dieva čukstu horoskops. Uzzini, kāda ir augstākā spēka dāvana un dzīves uzdevums tieši tev!

Tas notika rītausmā. Dievs apkampa katru no saviem divpadsmit bērniem un katram ausī iečukstēja vienu ļoti svarīgu dzīves noslēpumu. Katrs bērns piegāja pie viņa, lai saņemtu pasniegto velti.

Tev, Auns,
es uzdodu būt līderim, vest aiz sevis citus un iedegt uguni viņu sirdīs. Virzies uz savu sapni, lai iedvesmotu citus! Daudzi tevi rās par tavu ietiepību, taču atceries, ka bez šīs rakstura iezīmes tu nekad nesasniegsi savu mērķi!

Lūk, tava melodija, atceries to!

Tev, Vērsi,
es dāvāju ļoti neparastu dāvanu. Tu varēsi viegli vairot materiālos labumus savā dzīvē, ja tavā sirdī degs mīlestības uguns. Galvenais nesajauc vietām mīlestību un naudu. Mīlestībai tev jābūt pirmajā vietā, tad veiksies arī pārējās lietās.

Lūk, tava melodija, atceries to!

Tev, Dvīņi,
es dāvāju prasmi palīdzēt citiem cilvēkiem saprast citam citu. Taču vispirms tev nepieciešams sasniegt harmoniju ar sevi un apkārtējo pasauli. Ja tas tev izdosies, pasaule iegūs vienu no labākajiem politiķiem, diplomātiem, psihologiem visā cilvēces vēsturē.

Lūk, tava melodija, atceries to!

LASI VAIRĀK: TRĪS HOROSKOPA ZĪMES, KURĀM DECEMBRĪ VEIKSIES NAUDAS LIETĀS!

Tev, Vēzi,
es dāvāju neparastu jūtīgumu un no tā izrietošo gudrību. Tikai, lūdzu, nekļūsti par vientuļu gudro, jo tavs viedums ir tā vajadzīgs apkārtējai pasaulei!

Lūk, tava melodija, atceries to!

Tev, Lauva,
tāpat kā Aunam es dāvāju prasmi vest aiz sevis cilvēkus. Daudzi kritizēs tavu egoismu tāpat kā kritizē pat visgudrākos valdniekus, taču pie kā viņi nāk prasīt palīdzību savos jautājumos? Jā, protams, pie tevis. Es dodu tev augstsirdības dāvanu, lai tu palīdzētu visiem, kas tev to lūgs!

Lūk, tava melodija, atceries to!

Šķir nākamo lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru