Ko Dievs pačukstēja katrai horoskopa zīmei? Uzzini, kura ir tava dievišķā melodija!

Ilustrācija – Pixabay

Tev, Jaunava,
es uzdodu kļūt par manis radītās pasaules pētnieci. Seko savām interesēm, pēti, izmantojot rūpīguma dāvanu un izplati ap sevi mierīguma un uzticības auru.

Lūk, tava melodija, atceries to!
Tev, Svari,
es dāvāju spēju saskatīt skaisto visparastākajās lietās. Apbrīno un apdziedi visu, ko redzi. Veidu izvēlies pats – vari dziedāt, rakstīt, gleznot vai izdomā vēl kaut ko – tev ir pietiekami talantu, lai izpaustu skaistumu!

Lūk, tava melodija, atceries to!

Tev, Skorpion,
es dāvāju ļoti smagu dāvanu, bet neapvainojies uz mani, mans bērns. Es sniedzu tev prasmi redzēt cauri citu cilvēku dvēselēm, un, protams, tas atnesīs tev daudz ciešanu. Taču līdzko tu samierināsies ar dzīvnieku sevī un citos cilvēkos un pieņemsi pasauli, kāda tā ir, tu iegūsi visu, ko vēlies.

Lūk, tava melodija, atceries to!

LASI VAIRĀK: KĀ RAKSTUROT ZIEMAS ZODIAKA ZĪMES?

Tev, Strēlniek,
Es dāvāju prasmi priecēt citus cilvēkus un iedegt viņos sapņa gaismu. Katrs, kas ar tevi satiksies, it kā pieskarsies kaut kam vislabākajam pašam sevī.

Lūk, tava melodija, atceries to!

Tev, Mežāzi,
es dāvinu darba prieka velti. Tu iemācīsi cilvēkus strādāt, lai sasniegtu visu, ko viņi vēlēsies. Kam gan citam, ja ne tev zināt, ka pašu labāko nevar iegūt viegli!

Lūk, tava melodija, atceries to!

Tev, Ūdensvīr,
es uzdodu būt brīvam un laimīgam, lai es varētu runāt caur tevi. Lai tu varētu atgādināt cilvēkiem par mani. Vislabāk tev tas izdosies, ja no tiesas būsi laimīgs, tāpēc neaizmirsti iepriecināt sevi!

Lūk, tava melodija, atceries to!

Tev, Zivis,
manam pašam jaunākajam bērnam tiks ļoti grūta dāvana. Tu saskatīsi nākotni, tu patiešām būsi ļoti jūtīgs pret visu pasaulē, lai ieraudzītu mani it visā. Taču pasaule tevi ievainos, jo ciešanu ir tik daudz. Nebēdājies par to, jo vissarežģītākajā situācijā es vienmēr nākšu tev palīgā!

Lūk, tava melodija, atceries to!

Avots: “misstits.ru”

COMMENTS

Pievienot komentāru