“Nošaut!” Krievijas aktieris Jefremovs izklausās ironisks, piespriežot sev sodu par traģisko auto avāriju

Foto – iz.ru

Krievijā un arī Latvijā slavenais aktieris Mihails Jefremovs, kuru šobrīd tiesā par smagā dzērumā izraisītu avāriju Maskavas centrā, kurā gāja bojā otras avārijā iesaistītās avārijas automašīnas vadītājs, savu vainu noliedz, jo “bijis piedzēries un neko neatceras.”

Komentējot bojāgājušā dēla prasību pēc astoņu gadu cietumsoda un 83 000 eiro kompensācijas ģimenei, Jefremovs spriedumu sev pasludināja pats, sakot: “Nošaut!” Diemžēl tas izklausās visai ironiski, un nešķiet, ka aktieris apzinātos nodarījuma smagumu.

Jau iepriekš ziņots, ka viņš mirušā vīrieša ģimenei nosūtījis čeku par aptuveni 2300 eiro, bet šofera Sergeja Zaharova ģimene to nav pieņēmusi.

Viņa dēls Vitālijs Zaharovs arī lūdza, lai viņš tiek informēts par “jebkuru Jefremova pārvietošanos, kā arī par atbrīvošanu no cietuma, ja aktieri notiesās.”

Pirms kāda laika Jefremovs tomēr atzina savu vainu avārijā, kurā gāja bojā otras avārijā iesaistītās automašīnas šoferis. Aktieris avārijā necieta, savukārt otra auto vadītājs guva smagas traumas un
slimnīcā nomira.

Jefremovam draud cietumsods līdz pat 12 gadiem.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

VIDEO: Tautā iemīļots krievu aktieris “bezfilmā” izraisa traģisku auto avāriju

Pievienot komentāru