Kā izprast (un savaldzināt) katras horoskopa zīmes vīrieti. Astroloģes Kirī padomi

Foto – Pixabay

Lielākoties vīrieši ir diezgan noslēgti cilvēki – tādi, kurus mēdz saukt par cietu riekstiņu. Sievietēm, lai tos pārkostu, der ieklausīties astroloģes Luzannas Kirī padomos.

Uguns stihija
Uguns stihijas vīrietis parasti ir jebkuras kompānijas dvēsele, viņam piemīt vienreizīgs magnētisms.

Auns
Pirmajā brīdī Auns šķiet pārāk pašpārliecināts, taču savā dvēselē ir neglābjams romantiķis.

Aunam ļoti patīk flirtēt. Viņu bieži var redzēt dāmu sabiedrībā, un tas nav nekāds pārsteigums, jo Auns ir lielisks. Nav vērts uztraukties, ka viņš nepārtraukti flirtē ar citām. Savā dvēselē Auns sapņo par pasakainu un romantisku mīlestību.

Padoms.Auns tiecas atrast īsto mīlestību, tāpēc nesteidziniet viņu. Ļaujiet viņam pašam saprast, ka tvīkst tieši pēc jums. Tad arī lieciet lietā savu apņēmību un neatlaidību.

Lauva
Lauva ir ļoti godkārīgs. Viņš ir laimīgs, ja ir uzmanības centrā, un nīgrs, ja tiek ignorēts. Nepārspējams flirta meistars, taču, ja jūs uzdrošināsieties kaut vai palūkoties uz citu vīrieti, būs gatavs rēkt, jo būs aizskarts viņa pašlepnums.

Lauva ļoti baidās no neveiksmēm mīlestībā un grib justies pārliecināts, ka viņu patiesi mīl. Viņš flirtē, lai sagādātu prieku savai godkārei, bet būs bēdu satriekts, ja viņu pametīsiet.

Padoms. Esiet mierīgāka! Dodiet Lauvam iespēju jau no paša sākuma saprast, ka jūs piemānīt nav iespējams. Viņam jāzina, ka ir mīlēts un pieder tikai jums.

Strēlnieks
Strēlnieks ir ļoti dzīvespriecīgs vīrietis. Uz viņa smaidu sievietes salido gluži kā naktstauriņi uz gaismu. Strēlnieks ir tik patiesi draudzīgs, ka viņu nav iespējams nemīlēt. Raugoties uz Strēlnieka puicisko smīniņu, viņam var piedot jebkuru takta trūkumu.

Par saviem sapņiem pēc nopietna romāna Strēlnieks nevienam nestāsta, tāpēc ir jāprot atrast pareizo pieeju, lai aizskartu viņa dvēseles stīgas.

Padoms. Dodiet viņam brīvību, nelīpiet klāt kā dadzis. Atmetiet aizdomīgumu un pārstājiet viņu gandrīz vai greizsirdīgi uzmanīt. Esiet iespējami mierīgāka, un Strēlnieks jūs uzskatīs par ideālu partneri.

Šķir nākamo lapu un uzzini par Gaisa stihijas zīmēm!

Pievienot komentāru