Kā izprast (un savaldzināt) katras horoskopa zīmes vīrieti. Astroloģes Kirī padomi


Gaisa stihija
Gaisa stihijai piederošie vīrieši bieži dzīvo iztēles radītā pasaulē. Viņiem ir vajadzīga iejūtīga sieviete, kas prot novērtēt viņu smalko un jūtīgo dvēseli.

Dvīņi
Šim smukulītim patīk ģērbties pēc jaunākās modes. Viņš ir asprātīgs, vienmēr gūst panākumus pie sievietēm un ļoti reti atsakās no iespējas paflirtēt. Diemžēl Dvīnis var būt diezgan sarkastisks un neprognozējams.

Savā dvēselē šis spītnieks ļoti baidās no vientulības un neatlaidīgi meklē sievieti, kas spētu viņu saprast. Ja Dvīnis kļūst pārāk mierīgs un domīgs, tas nozīmē, ka viņš ir iemīlējies.

Padoms. Neļaujiet viņam atslābināties – Dvīnim patīk, ja viņu medī un aplido. Un netraucējiet viņam flirtēt.

Svari
Svaru vīrietis par jums grib zināt visu, tāpēc viņš gan glaimos, gan sekos pa pēdām. Viņš var kļūt par visekscentriskāko mīļāko, kādu vien nācies pazīt.

Svariem parasti ir ļoti grūti izdarīt izvēli. Ar aktīvu rīcību no savas puses jūs varat viņam palīdzēt šo problēmu atrisināt. Taču atcerieties vienu – Svari nemēdz piedot nodevību.

Padoms. Rosiniet viņu biežāk pastāstīt kaut ko par sevi. Ja viņš atsakās to darīt, arī jūs viņam neko nestāstiet par savām gaitām un noslēpumiem.

Ūdensvīrs
Viņu izvēlēsies sieviete, kurai patīk nestandarta personības. Lai arī Ūdensvīrs ar savu uzmanību pārāk neuzmāksies, garlaicīgi ar viņu nebūs nekad.

Ūdensvīrs cenšas ārēji būt mierīgs un pat izvairīties no tikšanās, jo, domājot par dažādiem pienākumiem, to skaitā arī laulības, viņu pārņem šausmas.

Padoms. Tā kā Ūdensvīram ļoti patīk atklāt noslēpumus, pacentieties viņu ieintriģēt. Ja spēsiet iekustināt Ūdensvīra iztēli, viņš par jums noteikti ieinteresēsies.

Nākamajā lapā – par Zemes stihijas zīmēm!

Pievienot komentāru