Kā izprast (un savaldzināt) katras horoskopa zīmes vīrieti. Astroloģes Kirī padomi

Zemes stihija
Zemes stihijai piederošais vīrietis ar abām kājām stāv uz zemes un ir ļoti praktisks cilvēks. Var pat nodomāt, ka neprātīgai kaislei viņš ir pārāk nopietns, taču, palūkojoties dziļāk viņa dvēselē, kļūst skaidrs, ka aiz ārējās nopietnības slēpjas dedzīgs temperaments.

Vērsis
Viņam pietrūkst drosmes atzīties mīlestībā, taču pienāks brīdis, un sieviete pati šo jūtu esamību nojautīs. Attieksmē pret jums Vērsis būs īsts džentlmenis, rūpīgs un jūtīgs partneris. Taču pietiek sakaitināt Vērsi, un tūlīt kļūst skaidrs, ka šajā ideālajā un kautrajā cilvēkā mājo vētrains temperaments.

Padoms. Neesiet pret Vērsi uzmācīga vai agresīva, un jūs iegūsiet visuzticamāko partneri un draugu.

Jaunava
Šā vīrieša vēsā izturēšanās var nozīmēt tikai to, ka pārāk enerģiski cenšaties viņu iekarot. Ārēji Jaunava var šķist vēss un atturīgs, taču patiesībā ir ļoti karstasinīgs cilvēks. Gadījumā ja viņš visu savu laiku velta darbam, visticamāk, tā tiek dziedēta salauztā sirds.

Padoms. Ar triviālu koķetēšanu šā vīrieša uzmanību piesaistīt nav iespējams. Viņam patīk asprātīgas un elegantas lēdijas.

Mežāzis
Mežāzis ir piesardzīgs, nopietns, spītīgs un arī nedaudz vientuļš. Iemīlējies Mežāzis pieļauj, ka arī jūs esat tikpat spītīga kā viņš, un tas attur viņu runāt par savām jūtām. Viņaprāt, jums tas jānojauš pašai.

Mežāža demonstratīvā spītība ir vairogs, aiz kura tiek slēpta kautrība un neveiklums. Dziļi sevī šis sarežģītais cilvēks ir nelabojams romantiķis.

Padoms. Necentieties viņu piespiest pārāk ātri atzīties mīlestībā. Saudzējiet viņa jūtu mazo liesmiņu un ļaujiet iedegties īstam ugunskuram.

Par Ūdens stihiju lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru