Kā laimēt loterijā? Interesanti un pat neticami ezoteriķu un numerologu ieteikumi

Foto – Pixabay

Ir cilvēki, kuri regulāri pērk loterijas biļetes bezmaz kaudzēm, taču tā arī paliek tukšām rokām. Un ir tādi, kas tikai reizumis nopērk pa vienai biļetei, un – kāda no tām atnes lielo vinnestu.

Kāpēc tā notiek? Iemesli var būt dažādi. Piemēram, pirmajam neveicas, jo viņu vada alkatība, bet otrajam padomu nopirkt biļeti likusi intuīcija. Taču eksistē arī ne mazums veidu, kā kaprīzo veiksmi padarīt sev labvēlīgu. Vismaz tā uzskata daļa ezoteriķu un numerologu, kas studē Fortūnas likumus un sakarības.

Laimīgie skaitļi
Ja loterijas biļetē jānosvītro trīs cipari, jāorientējas uz savu dzimšanas datumu, mēnesi un gadu, jo tieši tie katram ir paši laimīgākie. Piemēram, ja cilvēks dzimis 1966. gada 15. maijā (15.05.1966.), tad viņa pirmais laimīgais skaitlis ir 15, otrais – 5, bet trešais – 22 (1+9+6+6 = 22).

Ja jānosvītro pieci cipari – jānoskaidro, kuri no tiem atbilst jūsu iniciāļiem. Piemēram, ja cilvēku sauc Arnis Druva, viņam laimīgie skaitļi būs 1 (burts A alfabētā ir pirmais) un 4 (D alfabētā ir trešais). Lai vieglāk būtu orientēties, katrs pats var izrakstīt visus alfabēta burtus un tos attiecīgi sanumurēt.

Ja spēles noteikumi prasa izvēlēties sešus skaitļus, jāsasummē visi iepriekš iegūtie skaitļi, proti, minētajā piemērā tie ir 15+5+22+1+4 = 47. Pēc tam, ja biļetē šāda skaitļa nav, jāsaskaita iegūtais iznākums (4+7 = 11).

Nedēļas dienas
Būtiska nozīme ir arī dienai un datumam, kurā loterijas biļete iegādāta. Lielākas izredzes vinnēt ir tad, ja biļete tiek nopirkta datumā, kas atbilst kādam no dzimšanas dienas skaitļiem. Bet par nedēļas dienām saruna ir īpaša.

Iegādāties loterijas biļeti trešdienā vai ceturtdienā nav nekādas jēgas – par laimestu var nesapņot. Laimīgas dienas ir pirmdiena un otrdiena, bet – tikai priekšpusdiena, kā arī sestdiena un svētdiena, bet – tikai pēcpusdiena. Īpašs izņēmums ir piektdiena – tā veiksmīgu biļetes pirkumu var dāvāt no pulksten 11 līdz 13 un no pulksten 17 līdz 18.

Pareizais apģērbs
Lai biļete nestu veiksmi, nozīme ir arī apģērbam. Pirmkārt un galvenokārt, pērkot biļeti, apģērbā nedrīkst būt pat mājiena uz sarkanu vai dzeltenu krāsu – ne kabatlakatiņš, ne veļa, ne cits sīkums nedrīkst būt rozā vai oranžos toņos. Priekšroka dodama jebkuriem tumšajiem toņiem, bet ideāla ir melnā krāsa. Nav pieļaujamas arī svītriņas vai rūtiņas, tās, tāpat kā punktiņi, lāsumiņi, puķes vai citi koši raksti atbaida veiksmi.

Vēl šajā dienā nevajag vilkt mugurā neko jaunu, zeķes ieskaitot. Bet jaunos apavos pēc biļetes var neiet – tā noteikti būs tukša.

No rotaslietām var atļauties sudraba ķēdīti un kulonu, bet zeltlietas labāk atstāt mājās. Toties zem uzvalka atloka vai blūzes apkaklītes var iespraust saspraudi ar galviņu uz leju, kā arī paņemt līdzi pašu rokām darinātu talismanu (ideāli, ja tas orientēts uz veiksmi naudas lietās).

Veiksmes ēdienkarte
Lai neaizbiedētu veiksmi, loterijas biļetes iegādes dienā ēdienkartē jāatsakās no bietēm, ķiplokiem un piena produktiem. Toties droši var lietot augļus, gaļu, olas un sāli.

Laikus apstāties
Ļoti svarīgi paturēt prātā vēl vienu lietu: pēc trim vinnestiem obligāti jāievēro pārtraukums. Augstākajiem spēkiem un veiksmei nepatīk cilvēki, kuri tos pārāk izmanto, īpaši – iedzīvošanās nolūkā. Viņi ne tikai var apvainoties, bet arī sadusmoties un tikpat vieglu roku kā dodot, doto arī atņemt…

COMMENTS

Pievienot komentāru