Kad pirmklasnieces tēvs uzzināja, ko viņiem stāsta skolotāja, viņš aiz kauna gribēja ielīst zemē…

“Izņēmu no skolas savu 6 gadus veco meitu, un, protams, uzdevu viņai standarta jautājumu:  “Kā pagāja tava diena” un “Ko tu šodien skolā iemācījies”. Meita labprāt pļāpāja par saviem piedzīvojumiem un iespaidiem . Es klausījos ar “pusi auss”, bet kāda frāze lika man klausīties ciešāk:

– Šodien mēs iemācījāmies, kā zēni atšķiras no meitenēm! – Aizrautīgi stāstīja meita. – Skolotājs mums teica, ka zēniem ir viena lieta, kas nav meitenēm.

– Jā, tā ir taisnība … – es teicu, neizpratnē. Es nevarēju iedomāties, ko citu teikt, tāpēc uz brīdi auto bija klusums. Un tad meita turpināja:

– Redzot, ka karājas maza lietiņa, jūs uzreiz varat saprast, ka tas ir zēns. Un, kad zēni ierauga meitenes, lietiņa pietūkst, un meitenēm tas patīk! – nenorimusi stāstīja meita. – Vai tu zini, kāpēc meitenēm patīk tā lietiņa?

– Hmm, nu… – es centos izmisīgi izdomāt atbildi, un galvā rēķināju attālumu, kas palicis līdz mājām.

– Lieta tāda, ka tad, kad zēns ierauga meiteni un lietiņa uzbriest, meitene saprot, ka viņa viņam patīk!

Lieki teikt, man bija neērti šajā brīdī. Bet meita nolēma piebeigt mani pilnībā:

– Skolotājs lika mums uzzīmēt zēnu. Paskaties, kas man sanāca!

Es nebiju pārliecināts, ka es gribu redzēt, tāpēc piesardzīgi paskatījos uz attēlu, ko man deva meita. Kad es redzēju, kas tur attēlots, es vienkārši nevarēju beigt smieties! Albumā bija rūpīgi krāsots ar krāsu zīmuļiem tītars ar spalvām uz astes un “lietiņu”, kas karājas no tā knābja!

2

Nu ko, vismaz uz brītiņu intīmās tēmas vairs nebija aktuālas…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru