Kaisles vēji tavās burās! Mīlestības horoskops marta otrajai pusei

Foto – Pixabay

Kuru martā gaida skaists mīlas stāsts? Kurš atradīs mīlestību? Cik patiess ir tavs mīļotais cilvēks? Šos jautājumus vari uzdot sev, bet vari arī ieskatīties mīlestības horoskopā marta otrajai pusei.

Auns
No tevis gaida atbilde uz kādu principiāli svarīgi jautājumu. Pacenties nepievilt šīs gaidas, tas ir svarīgi ne tikai tev. Lieliski piemērots laiks kādam nopietnam solim attiecībās.

Vērsis
Šobrīd tu maz ko vari mainīt gan esošajās attiecībās, gan jaunu attiecību meklējumos. Dzīvo un paļaujies uz likteni – notiks tas, kam jānotiek. Bet neapdomāti, spontāni lēmumi un rīcība var visu sabojāt.

Dvīņi
Šķiet, pēdējā laikā privātā dzīve nav bijusi viena no tavām prioritātēm.
Pienācis laiks panākt nokavēto – sarīko romantisku vakaru, pasniedz jauku dāvaniņu, tam pienācis īstais brīdis. Ja tev šobrīd nav attiecību, labs laiks to veidošanai.

Vēzis
Aizvainojums nav labākais padomdevējs, veidojot jaunas attiecības. Jo vairāk tad, ja aizvainojuma iemesls ir gandrīz vai izdomāts. Pasper soli pretī, pastiep roku! Atrodi laiku kopīgai atpūtai.

Lauva
Tu esi Lauva gan darbā, gan atpūtā, par to neviens nešaubās. Tomēr mājās, ar tuviniekiem visi grib tevī redzēt mazu, pūkainu kaķēnu. Ļauj sev nedaudz parotaļāties, neesi tik nopietns un augstprātīgs ar tuvākajiem!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru