Kaisles vēji tavās burās! Mīlestības horoskops marta otrajai pusei

Foto – Pixabay

Jaunava
Mīlestība ne vienmēr iekļaujas tavos grafikos un plānos. Atlaid situāciju, atslēdz galvu un loģiku, atver sirdi jūtām. Un tavā dzīvē notiks kaut kas nozīmīgs. Ja tev jau ir attiecības, tevi gaida spilgtas emocijas un jauns jūtu pacēlums.

Svari
Spēcīgas jūtas un spilgtas emocijas var izjaukt tavu līdzsvaru. Tās pildīs tavu dzīvi ar pavasara smaržām un mīlestību. Vientuļi Svari var satikt savu mīlestību. Tikai nesēdi mājās – ej pie cilvēkiem.

Skorpions
Nav pats labākais laiks attiecību skaidrošanai. Emocijas ir saasinātas, centies izvairīties no tiešas konfrontācijas, strīda, aizvainojuma. Par labu nāks aktīva atpūta un sporta nodarbības.

Strēlnieks
Nekad un neko nemēģini noturēt, tostarp senas sāpes, aizvainojumu, atmiņas. Tava dzīve ir tie cilvēki, kas palikuši tev blakus.

Mežāzis
Sarīko ģimenes svētkus, tikšanos, apciemo vecākus un tālākus radiniekus. Tev nepieciešams ģimenes atbalsts! Nav piemērots jaunu attiecību meklēšanai, vispirms tiec skaidrībā ar pašreizējo situāciju.

Ūdensvīrs
Atceries, no mīlestības līdz naidam var būt tikai viens solis. Tomēr jebkuras galējības nāks tikai par sliktu. Nezaudējiet galvu, Ūdensvīri, un īpaši tas attiecas uz vīriešiem.

Zivis
Mīlestības, prieka un laimes laiks. Centies nesabojāt visu ar savu mūžam mainīgo garastāvokli.

Pievienot komentāru