Ļoti viegli un gardi salātiņi ar interesantu mērcīti.
Sastāvdaļas
Ceturtdaļa vidēji lielas kāpostgalvas
1 liels burkāns
Daži zaļie lociņi
150 g grieķu jogurta
1 ēdamkarote citrona sulas
2 ēdamkarotes ābolu etiķa
2 ēdamkarotes šķidra medus
1 tējkarote sinepju
Sāls pēc garšas
Pagatavošana
Smalki sagriež kāpostus.
Burkānus sarīvē uz korejiešu salātu rīves, lociņus sakapā.
Liek visas sastāvdaļas salātu traukā.
Sajauc jogurtu, citrona sulu, etiķi, medu, sinepes, sāli un piparus viendabīgā konsistencē.
Pārlej mērci salātiem un rūpīgi samaisa.
Labu apetīti!
Avots: “Lifehacker”