Kārtainās mīklas trubiņas ar krēmu. Lieliska fotorecepte

Sastāvdaļas

Kārtainā mīkla

100 g saldā krējuma siera

3 ēdamkarotes cukura

2 ēdamkarotes citrona sulas

225 g saldā krējuma

Pagatavošana
Laiks: 1 stunda
1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem.

Izrullē mīklas loksni, otru pagaidām patur ledusskapī.

Ar picas nazi sagriež mīklu 30 vienādās strēmelēs.


Katru aptin ap konusveida formiņu.

Liek formiņas ar mīklu uz pannas un cep zeltaini brūnas, vajadzēs aptuveni 12 minūtes. Pirms pildīšanas pilnībā atdzesē.

2. Krēmam ar mikseri sakuļ saldā krējuma sieru ar cukuru. Pievieno citrona sulu un saldo krējumu.

Kuļ, līdz izveidojas viendabīga masa. Pilda to trubiņās, kārto gatavo desertu uz šķīvja, pārkaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru