Kas jādara katrai zodiaka zīmei, lai pārvarētu “bērnības traumas”?

Mēs apkopojām problēmas, ar kurām savā personīgajā dzīvē saskaras katras zodiaka zīmes pārstāvji un kuru dēļ, iespējams, viņiem neizdodas izveidot normālas attiecībās.

Auns
Auns ir jautrs un vienmēr gatavs piedzīvojumiem, taču tas var negatīvi ietekmēt attiecības. Auns neieredz prognozējamību un rutīnu, tāpēc var piepeši aizbēgt bez paskaidrojumiem.

Auns vienmēr gaida no citiem daudz lietu, taču nekad nesaka – kādas. Šāds prasīgums apvienojumā ar impulsivitāti var nostādīt zem jautājuma zīmes jebkuras ilgtermiņa attiecības.

Vērsis
Vērsis ir slavens ar savu stūrgalvību un neievainojamību. Taču – ja jūs nojauksiet Vērša aizsargsienu, izrādīsies, ka viņš ir apsēsts ar panākumu gūšanu.

Tas ir visnotaļ godājami, kamēr nesāk apnikt visiem apkārtējiem. Vērsim pastāv divi viedokļi – viņa personīgais un nepareizais, kas, maigi sakot, ir diezgan nepatīkami.

Dvīņi
Galvenais Dvīņu trūkums ir viņu, teiksim tieši, nežēlība. Nav tā, ka viņam pavisam uzspļaut tam, kas notiek, taču empātiska attieksme viņam svešāka, nekā citām zodiaka zīmēm.

Dvīņu uzvedība par šķist auksta un bezjūtīga, taču tā reti parādās apzināti. Diemžēl viņi ir spējīgi ļoti sāpīgi aizvainot savu partneri.

Vēzis
Vēzim raksturīgs ārkārtīgs jūtīgums, bet tas ir koks ar diviem galiem.

No vienas pusi, Vēzis dziļi jūt un mīl, kas attiecībās ir labi. No otras puses, šīs zīmes pārstāvis ļoti slimīgi uz visu reaģē un uztver personiski.

Lauva
Lauvam nepieciešams daudz uzmanības – gan attiecībās, gan vispār. Personīgajā dzīvē Lauva ir pilns kaisles, taču dažkārt viņš nogurdina otru cilvēku.

Lauvam pastāvīgi vajadzīgas uzslavas un komplimenti. Lai uzturētu attiecības ar Lauvu, nepieciešams ļoti daudz spēka.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru