Kas jādara katrai zodiaka zīmei, lai pārvarētu “bērnības traumas”?


Jaunava
Jaunava ir ļoti kritiska, kas spēj sabojāt garastāvokli jebkuram. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji vēlas perfektumu it visā un nekad neklusēs, ja viņiem kaut kas nepatīk vai neatbilst viņu paaugstinātajiem standartiem.

Tiekoties ar Jaunavu, ir viegli ieslīgt grūtsirdībā.

Svari
Svari teicami sevi izpauž attiecībās. Protams, arī viņiem ir savi trūkumi tāpat kā visiem. Tomēr kopumā Svaru zīmē dzimis cilvēks ir lielisks partneris. Tā turēt, Svari!

Skorpions
Tiek uzskatīts, ka Skorpions var iedzelt. Emocionālajā ziņā tā ir simtprocentīga patiesība. Skorpionam ir grūti saprast, kā uzvesties attiecībās, tāpēc, ka viņiem vispār ir problēmas tuvības jomā.

Skorpions neprot uzticēties citiem, pastāvīgi gaidot, ka viņu pievils. Bieži tas noved pie tā, ka viņi paši pirmie pārkāpj uzticību.

Strēlnieks
Strēlnieks ir ārkārtīgi neatkarīgs, tāpēc viņu bieži baida doma, ka attiecībās nāksies zaudēt neatkarību. Strēlniekam patīk visu kontrolēt, kas dažkārt var būt kaitinoši.

Strēlniekam nepieciešama telpa spontānumam, citādi viņš var izlemt, ka labāk būt vienam, kad var darīt visu, kas ienāk prātā.

Mežāzis
Starp Mežāžiem bieži sastopami apnicīgi nūģi. Mežāzis ir ļoti atbildīgs un mērķtiecīgs, bet dažkārt ar viņa kompānijā kļūst bezgala garlaicīgi. Bet vajag taču vismaz kādreiz atslābināties!

Ūdensvīrs
Ar Ūdensvīru ir grūti izveidot komfortablas attiecības. Viņš vienmēr saglabā noslēpumainību, tāpēc nekad nevar saprast, ko viņš jūt. Parasti attiecības ar Ūdensvīru izraisa daudz bažu un jautājumu

Zivis
Lai gan Zivis šķiet nereāli romantiskas, tās bieži vien pēkšņi pazūd no otra cilvēka dzīves. Zivis ir pārāk ieslīgušas savās domās, un tad, ja dzīve neatbilst viņu sapņiem, tās aiziet bez liekiem vārdiem. Uz Zivīm nav iespējams paļauties.

Avots: “tayni-mirozdaniya.ru”

Pievienot komentāru