Kura zodiaka zīme ir tavs “kalps”, kura – “saimnieks”? Vektorattiecības skaidro astrologi


Vektoriskās attiecības ir tad, kad mīlētāju pārī ir dominējošs cilvēks un tas, kurš viņam pakļaujas. Vienkāršoti sakot, tā ir nelīdzvērtīga savienība. Katrai no zodiaka zīmēm ir savs “saimnieks” un “kalps”. Eksperti pastāstīja par to, kā uzzināt, kā tas ir katrai horoskopa zīmei.

Katram no mums ir unikāls raksturs un enerģētika, tāpēc prognozēt, kā attīstīsies attiecības, nav viegli. Tomēr definēt vektorattiecības var pēc zodiaka zīmes. Vissvarīgākais mīlestībā ir iemācīties uzticēties mīļotajam cilvēkam, bet vektoriskajās attiecībās pārmērīga uzticēšanās var maksāt ļoti dārgi.

Vektorattiecību apraksts

Tā ir nelīdzvērtīga laulība vai attiecības. Šādā savienībā nekad nebūs miera un harmonijas. Viens cilvēks vienmēr ir dominējošs. Cilvēki, kuri ir bijuši tādās attiecībās, var atcerēties, ka tas bija spēcīgu emociju laiks. Tas notiek ar pretstatu sadursmes dēļ.

Šādu attiecību sākumā mīlētāji jūt ļoti spēcīgu pievilkšanos. Ir uzticība un kaisle. Bet drīz vien tikpat ātri parādās neizpratne. Ir noslēgts aplis, jo mīlētāji saprot, ka kopā viņiem ir grūti, bet arī atsevišķi nav vieglāk.

Vektorattiecību plusi un mīnusi

Kā galvenie plusi jāmin kaisle un ļoti spēcīgas pozitīvas emocijas pašā sākumā. Diemžēl šīs vētrainās jūtas ir vienīgā labā vektoru savienības iezīme. Starp plusiem jāmin arī tas, ka šādas attiecības vairumā gadījumu ir karmiskas. Tas nozīmē, ka, uzturoties tajās, jūs atbrīvojaties no saviem parādiem Visuma priekšā. Tāpat šādas attiecības mudina radošus cilvēkus uz sapņiem – uzrakstīt dziesmu, stāstu, uzzīmēt gleznu un tā tālāk.

Vektoru laulībām vai attiecībām mīnusu ir daudz vairāk: tās ir beigas. Jo ātrāk šāda savienība sabruks, jo vairāk nervu pasaudzēs abi cilvēki.

Šādās attiecībās saimnieks kalpo savam kalpam. Attīstās manipulācijas, tirānija. Vienlīdzības vektoru attiecībās nebūs nekad.

Kādas zīmes stājas vektorattiecībās

Lai noteiktu, ar ko jums būs vektorattiecības, eksperti iesaka lūgt palīdzību tā saucamajam vektorgredzenam.

Dvīņi – Skorpions – Jaunava – Strēlnieks – Auns – Svari – Zivis – Lauva – Vēzis – Mežāzis – Ūdensvīrs – Mežāzis – Dvīņi

Tas, kurš pa labi, ir kalps. Tas, kurš pa kreisi, ir “saimnieks”. Pieņemsim, ka jūsu zodiaka zīme ir Zivis. Tas nozīmē, ka paaugstināta vektoru attiecību varbūtība jums būs ar Svariem un Lauvām. Svari šajā gadījumā būs jūsu saimnieka lomā, bet Lauvas būs kalpi.

Kalps ir tas, kurš upurē savus resursus saimnieka labā. Saimnieks šo enerģiju un resursus pieņem, bet gandrīz neko nedod pretī.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Draudzība pāri visam! Nosauktas četras horoskopa zīmes, par kurām to var teikt

Horoskopa zīmju saderības TABULA. Atrodi sevi un mīļoto!

Pievienot komentāru