Kuras sievietes pēc horoskopa ir viskašķīgākās?

Sievietes ir bezgala emocionāli un jutīgi radījumi. Tobrīd, kad vīrieši lielākoties paļaujas uz loģikas un vadās pēc savas redzes un dzirdes, dāmas uzticas savai sirdij.

Cenšoties saprast un izskaidrot viņu motīvus var tikai zvaigznes. Tieši pie tām mēs šodien arī vērsīsimies. Mēs sastādījām tev viskašķīgāko sieviešu horoskopu priekš dažādām zodiaka zīmēm. Sagatavojies uzzināt kaut ko jaunu par savu otro pusīti.

Mežāzis

Sievietes – Mežāži ir ļoti atturīgas. Viņas viegli kontrolē savas emocijas. Pat ja iekšpusē šīs zīmes pārstāvei plosīsies īsta vētra, ārēji viņa to neizrādīs.

Mežāži sapņo par īsto un vienīgo, bet baidās iemīlēties. Tādēļ tie stipri pārdzīvo, kad iemīlas neīstajos cilvēkos. Toties attiecībās tie ir uzticami un nemainīgi. Ja tu esi mammas dēls – izvēlies sievieti – Mežāzi.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes meitenes kļūst par labākiem draugiem. Var nebaidīties apspriest ar viņām savas attiecības un var droši pasaukt uz bāru iedzert kādu aliņu.

Viņas baidās no spēcīgām emocijām. Ja puisis sarīkos scēnu Ūdensvīram, viņa nekavējoties pazudīs, kladzinot ar papēžiem. Tādas meitenes nav patstāvīgas, nav vērts gaidīt no viņām mīlestību līdz kapa malai.

Zivis

Zivis ir ļoti jūtīgas un atriebīgas. Viņas pieprasa no savām otrām pusītēm nepārtrauktus jūtu apstiprinājumus un necieš ikdienas rutīnu, cenšoties katru dienu pārvērst par maziem svētkiem.

Zivis var noturēt, nepārtraukti pārsteidzot attiecībās. Lai gan viņām vienmēr vajadzēs kaut ko vairāk.

Auns

Auni ir egocentriski, bezprincipiāli mazie tirāni. Tādas meitenes vienmēr dabūs ko vēlās, laižot lietā puņķus, asaras, pierunās un pat uzstādot ultimātus.

Pat ja tu vienmēr izpildīsi viņu kaprīzes un vēlmes, negaidi garantētu uzticību. Vienmēr taču var atrasties paklausīgāks vergs.

Vērsis

Ja tu esi sataisījies veidot kopdzīvi ar Vērsi, sagatavo daudz traukus un pacietību. Tavi nervi vienmēr būs uz robežas, jo tās histēriķes vienmēr atradīs kādu iemeslu, lai uzsāktu kašķi.

Pastrīdēties vai pārliecināt par savu šādas sievietes nav iespējams. Paliek tikai gaidīt, kad emocijas norims un viņas smalkajā ķermenī atgriezīsies prāts.

Dvīņi

Dvīņiem ir raksturīgi gājieni pa kreisi. Tādas dāmas nav pret to, lai aizvestu draudzenes puisi vai paflirtētu ar tavu draugu. Kā saka, ja bēniņi ir aizrūsējuši, tad pagrabs ir vienmēr slapjš.

Vēzis

Vēži ir riktīgi pinkšķi. Viņi ir ļoti uzticīgi un ir gatavi uz visu savas otrās pusītes dēļ. Bet tad, kad viņus aizvaino, tie iekrīt depresijā. Nomierināt viņus ar vārdiem nav iespējams. Tādas pinkšķes nomierināsies tikai tad, kad viņas samīļos. Maigās uzmanības izpausmes un laipnība noderēs.

Lauva

Lauvas ir  valdonīgas un prasīgas. Viņu cienīgo vīriešu nav daudz, pēc pašu Lauveņu domām. Esi uzmanīgs no viņu dusmām – apēdīs, uzgraužot tavus kauliņus.

Iekarot šīs zīmes pārstāves var tikai esot uzstājīgam, tai pašā laikā pielienot viņai, tai pašā laikā paliekot nemainīgi vīrišķīgs.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru