Kuras sievietes pēc horoskopa ir viskašķīgākās?

Jaunava

Jaunavām patīk uzstādīt prasību sarakstu potenciāliem partneriem. Lai gan viņas var iemīlēties arī parastā puisī, ja atradīs viņā kaut ko pievilcīgu.

Sievietes – Jaunavas ir ļoti azartiskas un dievina diskutēt. To var izmantot, piespiežot viņas pildīt jūsu vēlēšanos.

Svari

Svari dievina atrasties uzmanības centrā. Tādu meiteni ne tik interesē vīrieši, cik uzmanība, kuru viņi var veltīt viņas personai. Skaļas kompānijas, dārgās drēbes un rotas ir labākie šo dāmu draugi.

Skorpions

Dzīvot ar Skorpionu ir tas pats, kas sēdēt uz  šaujampulvera mucas. Nekad nezini, kad tā uzsprāgs. Ar Skorpioniem var būt vienlaikus gan slikti, gan labi. Ir jābūt nenormālai pacietībai, lai paciestu visus viņas izgājienus.

Šīs viltnieces var izlikties pēc jaukām meitenēm, bet pēc kaut kāda brīža viņām nokrīt maska un viņas parāda savu īsto seju. Redzētu viņas sevi spogulī tādos brīžos!

Strēlnieks

Sievietes – Strēlnieki ir līdzīgas puišiem pēc rakstura.  Viņas pat labprātāk izvēlās skaļās vīriešu kompānijas. Bet viņas vajag pieskatīt. It kā vienā brīdī Strēlnieks ir tev blakus, bet otrā momentā viņa jau flirtē ar kādu citu.

Vai jūs atpazināt sevi, dārgās meitenes? Iespējams, kā tā arī ir, tikai jūs negribat atzīties tajā pašas sev. Lai gan var arī būt tā, kā zvaigznes ir pastāstījušās mums ne līdz galam precīzu informāciju.

Tāpat var arī vainot mūsu štata burvi. Pēdējā laikā viņš bija sūdzējies, kā burvju lode čakarējās un kristāls tai iekšā vairs nav tik dzidrs. Bet priekšniecība neizdala finansējumu aprīkojuma atjaunošanai. Tas ir tāpat, kā ar laika apstākļiem: ceri uz sauli, bet katram gadījumam paķer līdzi lietussargu.

Ja Tev patika mūsu raksts, atstāj savus komentārus un dalies tajā ar draugiem.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: ofigenno.com

Pievienot komentāru