Kuri būs aprīļa lielākie veiksminieki? “Ekstransu cīņu” uzvarētāja Mohsena Noruzī prognoze


Lai gūtu panākumus, ar talantu, neatlaidīgu darbu un mērķtiecību vien ir par maz. Katram vajadzīgs kaut piliens veiksmes.

Populārā televīzijas šova “Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs Mohsens Noruzī pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm fortūna uzsmaidīs aprīlī. Šos veiksminiekus gaida ne tikai piliens, bet vesels okeāns veiksmes! Pēc Noruzī teiktā, tādas horoskopa zīmes ir tikai divas.

Strēlnieks
Aprīlis Strēlniekam būs ļoti veiksmīgs mēnesis. Biedējošās ekonomiskās situācijas fonā, ņemot vērā pieaugošo paniku saistībā ar koronavīrusu tam grūti noticēt.

Tomēr Visuma atbalsts minimizē ārējo apstākļu negatīvo iedarbību. Noruzī apgalvo, ka Strēlniekam veiksies itin visā. Tāpat sāksies labvēlīgs laiks iepriekšējo periodu augļu plūkšanai.

Aprīlī Strēlnieki būs īsteni attiecību guru. Viņi lieliski veidos attiecību kombinācijas gan ar tuviniekiem, gan darījumu partneriem.

Vērsis
Aprīlī zvaigznes nostāsies Vēršiem izdevīgākā pozīcijā.

Īpaši veiksies privātajā dzīvē, bet arī profesionālo jomu Fortūna neapies ar līkumu.

Lai izbaudītu visus šī laika sniegtos labumus, Noruzī iesaka atbrīvoties no krāmiem un nevajadzīgām lietām. Tāpat vajadzētu pēc iespējas ierobežot saskarsmi ar nelabvēļiem (varbūt noderēs pašizolācija?).

Avots: “Esotericblog”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Vēl mazliet pacietības: APRĪLĪ trīs horoskopa zīmes piedzīvos zilus brīnumus!

Šīs trīs horoskopa zīmes APRĪLĪ aizmirsīs par naudas trūkumu

Trīs zodiaka zīmes, kas aprīlī var “iedarbināt” vēlmju maģiju

Pievienot komentāru