Vēl mazliet pacietības: APRĪLĪ trīs horoskopa zīmes piedzīvos zilus brīnumus!

Jau 3. aprīlī Venera ienes Dvīņu zīmē, lieliski uzlabojot šīs zīmes pārstāvju dzīvi. Venerai tīk komforts, miers, jauki iespaidi, bet tā necieš stresu, steigu un skandālus.

Dvīņu dzīve tāpēc kļūs patīkama un vienmērīga. Daudzas problēmas atrisināsies pašas no sevis, pārējās varēsi atrisināt ar smaidu uz lūpām.
Dažos gadījumos smaidam vajadzēs pievienot arī noderīgus sakarus un naudu. Bet pavisam grūti atrisināmas problēmas kaut kā pieklusīs, netraucējot Dvīņiem baudīt dzīvi.

Brīvo laiku varēsi veltīt mierīgai atpūtai un relaksācijai.

Teiksi – tam vajadzīga nauda, un Dvīņiem tā būs! Lai kāds būtu finansiālais stāvoklis līdz aprīlim, aprīlī pietiks naudas ērtai dzīvei un sevis iepriecināšanai ar patīkamiem sīkumiem.

Tātad Dvīņi varēs atrisināt savas materiālās problēmas un pat kļūt nodrošinātu uz ilgāku laiku. Lai to panāktu, jābūt draudzīgam un atvērtam, tad arī apkārtējie nāks tev pretī, palīdzēs, atlaidīs parādus, dāvinās jaukas lietas, piedāvās izdevīgus darījumus un risinājumus.

Bet galvenais aprīļa iepriecinājums būs nevis nauda, bet mīlestība. Jā, tiem Dvīņiem, kurus neapmierina to privātā dzīve, beigsies melnā josla dzīvē. Dvīņi peldēsies uzmanībā un mīlestībā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

COMMENTS

Pievienot komentāru