Vēl mazliet pacietības: APRĪLĪ trīs horoskopa zīmes piedzīvos zilus brīnumus!

Auniem iespēja atbrīvoties no melnās joslas dzīvē parādīsies vēl martā. Ja vēl kāds nav paspējis to izdarīt, jāpasteidzas: veiksmīgais periods turpināsies tikai līdz 19. aprīlim.

Pa šo laiku Auni spēs atbrīvoties no tā, kas padara dzīvi grūtu. Palīdzēs Saule, kas līdz 19. aprīlim atrodas šajā zodiaka zīmē.

Saule padarīs Aunus nozīmīgākus un ļaus izcelties jebkurā sabiedrībā. Sniegs vairāk dzīvesspara enerģiskai darbībai, palīdzēs apjaust, kas tieši vajadzīgs laimīgai dzīvei.

Labs laiks, lai atteiktos no visa liekā un atbrīvotos no nevajadzīgas atbildības. Auni atcerēsies, ka ir arī viņu pašu, ne tikai apkārtējo, vajadzības un intereses, ko reizēm vērts likt pirmajā vietā.

Saule palīdzēs Auniem, ja tie paši nesēdēs, rokas salikuši. Izlēmība, entuziasms, gatavība izcelties no pūļa – lūk, nosacījumi, kas ļaus atstāt melno strīpu aiz muguras.

Auniem jāņem vērā, ka martā to valdītājs, Marss, bija Mežāža zīmē, tāpēc rīkoties vajadzēja mērķtiecīgi un neatlaidīgi. Vislielākos panākumus nesīs nestandarta rīcība un novatoriska pieeja problēmu risināšanai.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

COMMENTS

Pievienot komentāru