Labsajūtas HOROSKOPS 2019. gadam visām zodiaka zīmēm

Foto – Pixabay

Labsajūtas horoskops 2019. gadam iesaka visām zodiaka zīmēm vairāk rūpēties par savu pašsajūtu, un jo īpaši tas attiecas uz Vērsi, Jaunavu, Skorpionu un Zivīm. Savukārt Aunam, Vēzim un Ūdensvīram šai ziņā būs vieglāk, jo zvaigznes sola labu veselību.

Dvīņi, Svari un Mežāzis izlems mainīt ieradumus cerībā uzlabot pašsajūtu.

Lauva un Strēlnieks ir zīmes, kurām jāpievērš uzmanība ne vien fiziskajai, bet arī psiholoģiskajai veselībai.

Auns
Viegli iespaidojamais Auns ieklausīsies katrā organisma signālā, baidoties, ka tik nesākas kāda slimība. Veselības horoskops iepriecina: nevajag īpaši raizēties par pašsajūtu, ja vien nav kādu nopietnu simptomu. Centies domāt pozitīvi, kārtīgi atpūsties un pareizi ēst, un ar to pietiks, lai visu gadu justos labi.

Vērsis
Vērša priekšrocība ir viņa dabas dotā izturība un pietiekami lielais gribasspēks. Pateicoties šīm īpašībām Vērsim būs vieglāk izārstēties gan no vienkāršas saaukstēšanās, gan nepatīkamākām kaitēm. Tāpat ieteicams nebaidīties un vērsties pie palīdzības gan pie tuviniekiem, gan speciālistiem.

Dvīņi
Dvīņiem zvaigznes iesaka vairāk uzmanības veltīt profilaksei, lai aizsargātu savu veselību. Ievēro pareizu ēšanas režīmu, ģērbies atbilstoši laikapstākļiem un centies pēc iespējas mazāk nervozēt, jo arī stress var izraisīt fiziskas kaites.

Vēzis
Pietiekama atpūta un līdzsvarota ēdienkarte – lūk, kas vajadzīgs Vēzim, lai labi justos visa Cūkas gada garumā. Zvaigznes iesaka pēc iespējas atturēties no dažādu medikamentu lietošanas, pat ar vitamīniem vajadzētu uzmanīties, ja vien to nav noteicis ārsts. Turklāt vēl 2019. gadā nav paredzamas nopietnas saslimšanas, tāpēc ar ķīmiju aizrauties nebūs nekādas vajadzības.

Lauva
Lauva, neaizmirsti, ka visām slimībām ir cēloņi, un, kā likums, tie ir saistīti arī ar psihi. Nav cilvēka, kuram nebūtu iemesla izjust stresu vai raizes, bet nedrīkst ieciklēties uz problēmām, jo tas situāciju tikai pasliktinās. Centies veltīt pietiekami daudz laika atpūtai un strādāt samērīgi, un organisms būs tev pateicīgs, strādājot kā pulkstenis.

Tālāk lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru