Labsajūtas HOROSKOPS 2019. gadam visām zodiaka zīmēm

Jaunava
Jaunavai vajadzēs rūpīgi sekot savai pašsajūtai, jo īpaši gremošanas sistēmai. Rūpīgi izvēlies ēdienkarti, negrēko ar treknu pārtiku pat svētku dienās.

Svari
Pērkot pārtikas produktus, pievērs uzmanību to sastāvam. Tas būs ļoti svarīgi tieši 2019. gadā. Jo vienkāršāka un vieglāka būs tava ēdienkarte, jo labāk jutīsies un varēsi izvairīties no daudzām veselības ķibelēm, pat ja tās turpinās jau vairākus gadus.

Skorpions
Skorpionam vajadzētu beidzot atbrīvoties no kādiem kaitīgiem ieradumiem – sen bija laiks! Vai tā būtu smēķēšana, vai pārmērīga saldumu lietošana, ieradums vēlu iet gulēt vai kas cits, kas traucē labi justies – tam vajadzētu pakāpeniski palikt pagātnē. Šo ieradumu vietā vērts likt ko jaunu un veselīgāku – konkrētu dienas režīmu, fiziskas aktivitātes un daudz ko citu veselīgu.

Strēlnieks
Veselības horoskops 2019. gadam uzstājīgi iesaka ieklausīties sava garastāvokļa pārmaiņās, bezmiega biežumā un citās pazīmēs, kas var norādīt uz psiholoģiskām problēmām. Ja jūti, ka situācija to prasa, dodies pēc palīdzības pie speciālista.

Mežāzis
Mežāzim 2019. gads sagatavojis krietnu stresa devu veselības ziņā. Šie nelabvēlīgie apstākļi bieži traucēs tev dzīvot. Bet tavs spēcīgais raksturs palīdzēs saglabāt izraudzīto virzienu un saglabāt labu fizisko formu.

Ūdensvīrs
Ūdensvīrs ir viena no tām horoskopa zīmēm, kurām būtiski svarīgas ir profilaktiskas procedūras: horoskops iesaka sekot līdzi, lai uzņemtu pietiekami daudz vitamīnu un minerālvielu, kuras mierīgi vari atrast veselīgā pārtikā.

Zivis
Zivīm 2019. gadā ir lieliska iespēja atbrīvoties no stresa, sākot nodarboties ar jogu. Ja joga tev neiet pie sirds, atrodi citu veidu, kā tikt galā ar negatīvo enerģiju, kas uzkrājas dienas gaitā un turpina krāties gadiem, pārvēršoties par fiziskām un psihiskām kaitēm. Atrodi kādu vaļasprieku, biežāk uzturies svaigā gaisā, pieraksties uz masāžu.

Avots: “Godzagodom”

Pievienot komentāru